od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Dečiji svet

sobe-za-bebe-cover

Soba za bebe

Kada dođe momenat za uređenje sobe za bebe, na početku je najvažnije da je ona prijatnog ambijenta, lepih boja, dovoljno osvetljena i bezbedna. Novorođenče najviše vremena provodi u sobi i bitno je da se oseća u njoj zaštićeno, sigurno i udobno.

Kada beba počne da puzi, soba za bebe mora da ima dovoljno prostora za njeno bezbedno kretanje. Zato je važan odabir nameštaja za bebinu sobu. Ona mora da sadrži krevetac za bebu, komode ili ormare za njenu garderobu, police i fioke za odlaganje igračaka i svih drugih neohpodnih stvari, kao i deo za presvlačenje. S’obzirom da deca brzo prelaze iz jedne u drugu razvojnu fazu, prostor u kojem ona borave neophodno je prilagoditi njihovim potrebama.

sobe-za-bebe-1Da biste uštedeli na kupovini nameštaja za bebinu sobu, a kasnije obezbedili i nameštaj za odraslo dete – postoje određena inovativna rešenja u svetu izrade krevetaca za bebe! 3 u 1 krevetac za bebe je veći od standardnih dimenzija, a osim dušeka koji je podesiv po dubini, sadrži pult za presvlačenje bebe, kao i fioke za odlaganje stvari.

Ne znam da li ste čuli za konvertibilni krevetac? On sadrži veliki broj fioka i pregrada, pa se rasklapanjem delova dobija veliki krevet, sa nekoliko manjih komoda i polica i radni sto. Krevetac za bebe 5 u 1 sadrži naravno krevetac za spavanje koji može da se klacka ili fiksira, kao i komodu sa fiokama koja je predviđena i za presvlačenje bebe. Kada se krevetac i komoda pomere nastaje krevet za odraslo dete, dok se krevetac koristi kao sto za kompjuter ili radni prostor, a pored toga imate i odvojenu komodu sa fiokama. Možda vam se čini da je velika prvobitna investicija, ali kad razmislim na duže staze – mislim da se isplati uložiti u jedan ovakav komad nameštaja! Šta vi mislite?

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Nameštaj, izrada nameštaja po meri

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh