od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Sobe i apartmani Zemun

Svet putovanja

zemun-hotel-zeder-cover

Sobe i apartmani Zemun

Zemun, iako je od 1934.godine opština Beograda, oduvek poseduje poseban šarm i čini se da ne pripada baš skroz tom brzom urbanom gradu. Taurunum, kako je glasio prvobitan naziv ovog naselja, odavno je razvijeni kulturno – prosvetni, saobraćajno – industrijski, a sve više postaje i nezaobilazni turistički centar Srbije.

Šetajući zemunskim kejom, doći ćete do Gardoš kule koja postoji još od IX veka, tu je i Ratno ostrvo, a na njemu peskovita plaža Lido, u Zemunu  se nalazi najstarija pravoslavna crkva Beograda – Hram Svetog oca Nikolaja, najstarija biblioteka Srbije iz XIX veka – Sveti Sava, jedino lutkarsko pozorište u Beogradu, prvo privatno pozorište i opera – Madlenijanum, kao i najstariji sačuvani ugostiteljski objekat iz XVIII veka – nekadašnja kafana „Beli medved“.

Ukoliko ste u prilici, obavezno posetite ovaj grad u gradu, a ako vam je potrebno prenoćište u Zemunu, garni hotel Zeder se pobrinuo za to. Smešten je u poslovnom delu takozvanog Novog grada, a sobe i apartmani su na raspolaganju gostima uz wi-fi brzi Internet i besplatan parking.

U ponudi garni hotela Zeder nalazi se i prevoz od i do aerodroma, kao i usluga sportske ili relax masaže. Određene sobe i apartmani imaju i hidromasažnu kadu, a osim toga opremeljene su električnim bokalom sa besplatnim čajevima i kafom, imaju mini bar, set za higijenu i pranje zuba i kapu za tušitanje. Pet tipova komfornih i moderno opremljenih soba svakom gostu pružaju neophodan odmor, a hotel Zeder se takođe pobrinuo i za nepušače, odnosno postoji odvojeni sprat za one koji vole da uživaju u cigaretama.

U sklopu standardne ponude je vikend popust, a sve detalje ponude pogledajte na www.hotelzeder.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh