od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet mode» Top 5 komada odeće za proleće!

Svet mode

top-5-komada-odece-za-prolece-naslovna-1

Top 5 komada odeće za proleće!

Iako se još provuče poneki hladni i kišoviti dan, svi smo jedva čekali da temperatura bude u plusu kako bismo nosili svoje omiljene odevne kombinacije spremne za proleće. Ove sezone svaka žena mora imati ovih 5 stvari u ormaru:

  1. Klasičan dugačak mantil – prednost je što nikad ne izlazi iz mode i ako niste u prilici da kupite novi, pregledajte ormar vaše mame ili bake, sigurno će se u njemu naći bar jedan komad!

top-5-komada-odece-za-prolece

  1. I ove sezone u modi su cvetni print, jarki i šareni komadi garderobe. Učinite odevanje kreativnim, ali u kombinovanju boja i printova služite se pravilom da je jedan ovakav komad dovoljan – nemojte izgledati kao papagaj!

top-5-komada-odece-za-prolece-2

  1. Detalji čine jedinstveni stil, a ženske košulje sa statement rukavima ( čipkasti, naborani, zvonasti ) ovog proleća su pravi hit! Lako se kombinuju uz različite odevne komade, a shodno tome kakav utisak želite da ostavite – odaberite vašu idealnu kombinaciju!

top-5-komada-odece-za-prolece-3

  1. Roza u svim nijansama – jarka roza boja i ciklama su ponovo u trendu! Kombinuju se uspešno sa bojom pudera, belom, crnom i kožnim detaljima, dok je bebi roza atraktivan izbor za žene prefinjenog ukusa, a dobro se uklapa sa mekom brušenom kožom i prirodnim izgledom.

top-5-komada-odece-za-prolece-4

  1. Majice koje „govore“ – pošaljite svima određenu poruku printom na majici! Možete odabrati već gotov natpis ili po želji napraviti odevni predmet sa vašom jedinstvenom porukom na majici! Crno-bele varijante slažu se uz različite odevne predmete i daće lični pečat svakom stilu.

top-5-komada-odece-za-prolece-5

Pogledajte više iz kategorije: Modne kuće

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh