od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Turizam u Beogradu

Svet putovanja

Novogodisnji Beograd
bgd.30.12.2005.
foto: I. Marinkovioc

Turizam u Beogradu

Jedno od najpoznatijih turističkih odredišta kada je u pitanju poseta Srbiji jeste svakako njen glavni grad – Beograd. On obiluje interesantnim turističkim mestima što u svom centralnom delu, što u okolini.

Najpoznatiji su Kalemegdan i Skadarlija, ali svakako ne manje interesantni i značajni su I planina Avala I Avalski toranj, kula Gardoš u Zemunu, Zoo vrt I Botanička bašta, kao I sva druga prirodna I kulturno-istorijska nasleđa. Danas su sve popularniji shopping centri, a turistička poseta Beograda se povećava iz godine u godinu.

Ove godine grad Beograd je odlučio da novogodišnje osvetljenje postavi već krajem oktobra, kako bi Beograd mogao da parira evropskim gradovima I u tom smislu, te da se turistička poseta Beograda poveća I u ovim hladnijim mesecima, odnosno u vreme Novogodišnjih I Božićnih praznika. Ukoliko se obistine očekivanja, hoteli u Beogradu imaće pune ruke posla. Srećom, pa ih ima dovoljno da ugoste sve one koji bi želeli da dođu I provedu zimske čarolije baš u ovom gradu. Hoteli u Beogradu imaju različite ponude, dodatne sadržaje I usluge, cenovno su prilagođeni različitim budžetima, a mnogi od njih nude I specijalne povoljnosti I popuste u određenim periodima.

Ugostitelji – pripremite se dobro za ovu sezonu, a vi stranci – odrešite kese kako bismo mogli da pokrijemo sve uložene novce… Nek je srećno i u zdravlje svima!

Pogledajte iz naše kategorije: Restorani

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh