od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet enterijera/eksterijera» Uživanje na balkonu BILJKE – IV osnovni element za uređenje oaze

Svet enterijera/eksterijera

uzivanje-na-balkonu-biljke

Uživanje na balkonu BILJKE – IV osnovni element za uređenje oaze

U gradu, balkon je možda jedina mogućnost da uživate u svežem vazduhu i suncu. Iako ste možda sanjali o velikom dvorištu sa mnogo cveća, realnost je drugačija. Međutim, to ne treba da vas obeshrabri, naprotiv – svaki balkon možete vrlo jednostavno i sa malo sredstava pretvoriti u istinsku zelenu oazu.

Balkon bi trebalo da bude sastavni deo vašeg doma, gde ćete se osećati prijatno i gde ćete uživati. Postoji pet osnovnih elemenata koji će ovaj prostror pretvoriti u izuzetno prijatno mesto za relaksaciju.

uzivanje-na-balkonu-biljke-1

BILJKE

Biljke birajte prema vašim potrebama i navikama. Ako želite da vaš balkon sačuvate od radoznalih pogleda, odlučite se za biljke sa visokim stabljikama ili za neku od loza kao što je npr. Sikamor. Za loze će vam trebati lestve po kojima će se penjati, ili mreža od konopca. Budite slobodni da posadite agau ili juku. Cveće svaki balkon čini prelepim. Neko zahteva više pažnje, redovno zalevanje, uklanjanje uvelih cvetova. Naučite da kombinujete biljke u saksijama kako biste dobili ono najbolje od njih. Ako ste neodlučni, igrajte na sigurno: posadite petunije, begonije, pelargonije i sl..

uzivanje-na-balkonu-biljke-2

S.S.

Pročitajte i – Uživanje na balkonu – POD – I osnovni element za uređenje oaze, Uživanje na balkon – NAMEŠTAJ – II osnovni element za uređenje oaze, 3 Uživanje na balkon – SAKSIJE – III osnovni element za uređenje oaze

Preselite dnevni boravak na otvoreno!

Pogledajte iz naše kategorije: ENTERIJER, UREĐENJE ENTERIJERA, CVEĆARE

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh