od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet tehnike» Vest koja će obradovati sve majke – bežična pumpica za izmlazanje mleka

Svet tehnike

vest-koja-ce-obradovati-sve-majke

Vest koja će obradovati sve majke – bežična pumpica za izmlazanje mleka

Prethodnik bežične pumpice jeste električna koja je znatno olakšala postupak izmlazanja mleka majkama novorođenčadi. Pumpica za grudi Willow koja je predstavljana na sajmu tehnologije CES u Las Vegasu je prva bežična pumpica.

Proizvod se pojavio kao rezultat potrebe majke da imaju slobodne ruke, što sa električnim pumpicama nije bio slučaj. Idealnost ovog uređaja potvrđuje i činjenica da za obavljenje ovog postupka nije potrebno čak ni skidanje majice.

„Bili smo sigurni da postoji bolje rešenje. Mi u Willowu želimo da olakšamo majkama da postignu ciljeve pri dojenju beba, bez potrebe da pauziraju bilo šta u svojim životima. Važnost dojenja deteta je bio motiv koji nas je vodio” izjavio je John Chang iz tehnloskog departmenta Willow-a.

Bežična pumpica u obliku kapi, diskretno se postavi ispod majčinih i polako prikuplja mleko u kesicu koja se nalazi unutar pumpe. Povezan je sa aplikacijom putem Bluetootha. Aplikacija omogućuje praćenje količine prikupljenog mleka i vreme izmuzavanja, kao i termin kada bi majka ponovo trebala izmuzavati mleko.

vest-koja-ce-obradovati-sve-majke-1

Pumpica Willow će biti dostupna na tržištu na proleće po ceni od 406 dolara. Dolazi u paketu sa 24 vrećice.

Bebi oprema će svakako u budućnosti podrazumevati i ovu neverovatnu pumpicu.

Autor teksta: M.T.

Pogledajte više iz kategorije: Bebi oprema i hrana

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh