od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Zimovanje na Kopaoniku

Svet putovanja

zimovanje-kopaonik-grey-hotel-cover

Zimovanje na Kopaoniku

Ne samo planina, već od 1981.godine i jedan od 5 proglašenih nacionalnih parkova Srbije – Kopaonik pruža vam neograničene mogućnosti za uživanje u svim vremenskim prilikama I godišnjim dobima. Krase ga prirodni spomenici I druga prirodna I rudna bogatstva, zaštićena flora I fauna, endemične vrste…Ipak, zimovanje i skijanje na Kopaoniku je svima prva asocijacija kada je u pitanju ovaj najveći planinski masiv u Srbiji.

Kopaonik je najpoznatije skijalište Srbije, ali i lečilište – u njeogovoj okolini nalazi se nekoliko banja. Zbog pretežno sunčanih dana u toku godine, Kopaonik se naziva I planinom Sunca, a budući da obiluje snežnim padavinama – Kopaonik je poznat I kao Srebrna planina.

Uzimajući ovaj naziv u obzir, u podnožju Karaman greben staze nikao je Grey hotel koji se izdvaja svojim luksuznim dizajnom, uslugom koja je prilagođena svakom gostu i bogatim dodatnim sadržajem, između kojih su Spa centar i Beauty imagini centar u okviru kojeg možete odabrati tretmane za detoksikaciju, antistres i podmlađivanje.

Ovakav smeštaj na Kopaoniku upotpuniće vaš doživljaj zimovanja, jer u sklopu Grey hotela nalazi se i skijašnica sa mogućim servisiranjem sopstvene ili iznajmljivanje ski opreme, kao i škola skijanja u kojoj se organizuju grupni ili individualni časovi board-a i skijanja. Hotel Grey poseduje 17 apartmanskih soba, a osim za zimovanje – smeštaj na Kopaoniku obezbeđuje gostima i u ostalim periodima, kada je najatraktivnije planinarenje do najviše tačke – Pančićev vrh.

Rezervišite na vreme svoj smeštaj na Kopaoniku na www.greyhotel.rs/rezervacije/

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh