od 30rsd/dnevno

Svet ugostiteljstva

zlatni-tok

Zlatni Tok

Pijte malo, ali kvalitetno!

Tradionalno Srpsko piće je rakija. Upravo iz tog razloga, rakija, naročito šljivovica, najčešći je aperitiv koji služe srpski domaćini. Možemo slobodno reći da rakija predstavlja srpski brend, s obzirom na to da je ljudima širom sveta, baš ova reč asocijacija na Srbiju.

zlatni-tok-1U Destileriji TOK, rakija je dovedena do savršenstva.

 

ISKUSTVO, TRADICIJA i neosporivi KVALITET, sinonimi su za svaku kap rakije proizvedene u srcu Srbije.

 

Na obroncima planine Goč, nadomak Kraljeva, posvećena grupa stručnjaka ulaže svoje znanje, ljubav i strast u kreiranju TOK® rakija. Oni koriste recepte stare decenijama da Vama pruže nezaboravno iskustvo sa svakim gutljajem.

 

 

zlatni-tok-stom

STOM®  specijalna rakija travarica,  stvorena za Vas iz srca prirode. Dobijena strogo kontrolisanim procesom hladne maceracije 16 lekovitih trava sa obronaka planine Goč, predstavlja nezaobilazno iskustvo za one koji biraju šta piju.

 

 

 

 

 

 

 

zlatni-tok-sljivovicaŠljivova prepečenica TOK® dobija se od odabranih plodova šljive iz srca Srbije. Nakon procesa frakcione destilacija, ovo aperitivno piće odležava u ručno izradjenoj hrastovoj buradi najmanje 3 godine, pa svaka kap predstavlja pravi užitak za sve one sa istančanim čulom ukusa.

 

 

 

 

 

 

zlatni-tok-2

Budite uvek u društvu najboljih.

zlatni-tok-3 zlatni-tok-4 zlatni-tok-5

Savršen spoj iskustva, tradicije i znanja sticanog godinama – Zlatni TOK®

Proizveden od najkvalitetnijih šljiva Srbije, kontrolisanom fermentacijom i dvostrukom frakcionom destilacijom u bakarnim kazanima, uz odležavanje i starenje destilata u hrastovim buradima.

U toku starenja primarni miris prepečenice se transformiše u prefinjeni buke, što Zlatni TOK® čini izuzetno dopadljivim.

Stvaran za istinske hedoniste.

zlatni-tok-zaglavlje

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh