od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet zabave i umetnosti

tatoo-atelje

Tattoo Atelje

Iako je uveliko poznat u Negotinu i okolini, Tattoo Atelje i tattoo majstor Saša Radojčić svojim radovima pokazuje i dokazuje i široj javnosti svoj talenat za „slikanje na telima“. Tetoviranjem je počeo da se bavi 2003. godine prvenstveno iz hobija i ljubavi prema različitim vidovima umetnosti. Kako kaže, mnogo mu je draže kada mu neko ukaže poverenje i „pokloni telo“ da na njemu slika, mada slika i na platnu.

tatoo-atelje-2

Ko se odluči za tetovaže, uglavnom je to za ceo život, pa je veoma važno naći pravu osobu i studio za tetoviranje. U Tattoo Atelje Negotin možete uraditi privremene ili trajne tetovaže, a osim klasičnih tetovaža, možete se opredeliti i za fluorescentne ili 3D tetovaže. Takođe, bilo koji deo tela možete ukrasiti i pirsingom, te iz ponude odabrati nakit za telo po Vašem ukusu!

tatoo-atelje-3

Preko 15 godina iskustva u tetoviranju garantuju Vam kvalitet i pouzdanost, a tattoo majstor Saša Radojčić će Vam obezbediti maksimalnu diskreciju i profesiolani pristup radu! Kao što već sigurno znate, slika govori više od reči, pa da ne bismo više pričali – pogledajte neke od radova i procenite sami!

tatoo-atelje-4

Piše: Biljana Radojčić
Pogledajte više iz kategorije: Tetovaže, pirsing

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh