od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Usluge

Usluge

PROFIL FIRME
Kada neko čuje za vašu firmu, proizvode ili usluge koje nudite, najverovatnije će vas prvo potražiti na internetu. Ukoliko ne postojite na ovom bitnom mediju ili se pokazuje zastareli sajt sa nevažećim podacima – to šalje loš signal vašim potencijalnim kupcima. Osim toga, na internetu će lako naići na vaše konkurente. Zato oglašavanje putem društvenih mreža, kao što su Facebook, Google oglasi, You tube kanali, Instagram, Internet portali predstavljaju najbolji vid oglašavanja firme. Detaljna prezentacija vaše firme na portalu InfoStar, sa tekstom, slikama, video prezentacijom, mapom omogućava da se potencijalnim klijentima bolje predstavite i prezentujete vaše proizvode i usluge.

 

BANERI
Baneri na InfoStar poslovnom portalu omogućavaju najbržu vidljivost i prepoznatljivost firme. Njihove pozicije su različite i prilagodljive vašim potrebama i mogućnostima. Dimenzije banera: 160×140, 160×600, 728x90px (HTML5, .jpg, .gif, .png format )
Pop up baneri (primer pop up banera možete videti na stranicama InfoStar portala – u donjem levom uglu)

 

PISANJE BLOGA, PR TEKSTOVA
Znanje i iskustvo kojim se možemo pohvaliti garantuje unikatan, kvalitetan tekst bez obzira na vašu delatnost. Od toga koliko ćete precizno formulisati svoju delatnost, na koji način ćete komunicirati javnost kojoj je namenjen vaš proizvod/usluga koji nudite, umnogome će opredeliti tok vašeg daljeg uspeha u bilo kojoj vrsti komunikacije sa krajnjim korisnicima.  PR tekst mora da sadrži informacije od značaja ili interesantne informacije za širok krug čitaoca. Naravno, te informacije treba da su usko povezane sa Vašom delatnošću.

 

BESPLATNI VAUČERI
Oglašavanje putem besplatnih vaučera vam omogućava da dobijete besplatnu reklamu na InfoStar portalu i društvenim mrežama. Potrebno je da obezbedite određeni popust za vaše proizvode ili usluge, nakon čega korisnici InfoStar portala preuzimaju besplatne vaučere. Naš stručni prodajni tim će vam pomoći prilikom sastavljanja ponude.

 

OGLASI ZA POSAO
Ukoliko tražite kvalifikovanog radnikaza rad na određenoj poziciji, InfoStar vam omogućava da BESPLATNO objavite konkurs za nova radna mesta.
Postavite vaš oglas OVDE

 

AKCIJA I KATALOZI
Pružamo vam mogućnost da besplatno postavite vaš katalog na portalu InfoStar uz bilo koji profil na portalu.

 

BESPLATAN UPIS
InfoStar omogućava svim pravnim licima da besplatno oglase svoju firmu na InfoStar portalu. Iskoristite priliku i upišite vašu firmu OVDE

Nazad na vrh