od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet sporta» 7 pravila za efikasno vežbanje koje daje rezultate!

Svet sporta

efikasno-vezbanje

7 pravila za efikasno vežbanje koje daje rezultate!

1. Najteže je početi – Ne morate odmah početi sa intezivnim vežbama, barem otiđite u laganu šetnju koja se može pretvoriti i u lagano trčanje. Uz vežbanje je važno jesti dosta ribe, povrća i voća. Nikako nije dobro preforsirati se već ostaviti barem jedan dan za odmor između treninga.
2. Kardio vežbe su ključne za mršavljenje – Ako vam je naporno da trčite ili skakućete znajte da je to jedini način da izgubite višak kilograma.
3. Ukoliko želite da se zategnete, kombinujte vežbe jačeg i slabijeg inteziteta.
4. Dijeta mora biti u paketu sa vežbama – Bez korigovane ishrane nema rezultata u vežbanju i obrnuto. Oni su jednostavno neodvojivi.
5. Umne vežbe su važne– Potrebno je da obratite pažnju na to što radite i kako radite i da u hodu korigujete sve što nije kako treba. Ne zaboravite da u toku dana zastanete i duboko udahnete. Ohrabrujte sebe što ste počeli i što se rezultati već naziru.
6. Poranite ujutro – Jutarnje, makar i petnaestominutne vežbe su vrlo efikasne. Odvojite vreme za to tako što ćete ustati malčice ranije i ukoliko baš žurite uradite nekoliko intezivnijih vežbi.
7. Motivišite se – Važno je da ne odustajete i da se držite svog cilja do kog želite da dođete.
Ukoliko želite prave i zdrave rezultate nema zabušavanja!

Pogledajte iz naše ponude kategoriju: Teretane-fitness centri!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh