od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet obrazovanja» Besplatno studiranje – Univerzitet Džon Nezbit

Svet obrazovanja

dzon-nezbit-cover

Besplatno studiranje – Univerzitet Džon Nezbit

Nekada poznat kao Megatrend, danas ovaj Univerzitet nosi naziv „Džon Nezbit“  i postoji već više od 25 godina. Čini ga 11 fakulteta, 2 visoke škole, Institut za nove tehnologije, kao i virtuelni univerzitet koji je prvi akreditovani Univerzitet u Srbiji za studiranje na daljinu. Najveći broj fakulteta ovog Univerziteta koncentrisan je u Beogradu, ali postoje još i fakulteti u Bačkoj Topoli, Vršcu, Požarevcu, Valjevu i Zaječaru ).

dzon-nezbit-cover-1

Univerzitet „Džon Nezbit“ organizuje osnovne akademske i strukovne studije, ali i specijalističke, master i doktorske studije. Svi koji žele da se upišu na Univerzitet „Džon Nezbit“ imaju pravo na besplatno upisno testiranje kao i besplatno studiranje tokom prve godine studija, odnosno to važi za sve institucije Univerziteta osim Fakluteta za civilno vazduhoplovstvo i Fakulteta za umetnost i dizajn!

dzon-nezbit-1

Besplatno studiranje podrazumeva troškove nastave i konsultacija, kao i pristupe različitim tribinama, koncertima, predavanjima, kongresima, projekcijama, izložbama… Studentima je takođe obezbeđen besplatan Internet na Univerzitetu, a sve infirmacije dobijaju se putem e-maila. Ono što je misija Univerziteta jeste stvaranje visokoobrazovanog i stručnog radnog kadra koji će doprineti obrazovnom, kulturnom, socijalnom i ekonomskom napretku Srbije.

dzon-nezbit-besplatno-studiranje

Više informacija o besplatnom studiranju možete pronaći na sajtu www.studirajbesplatno.rs, kao i na sajtu Univerziteta www.naisbitt.edu.rs

Autor teksta: Biljana Radojčić

Pogledajte više iz kategorije: Univerziteti

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh