od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet mode» Capsule trend

Svet mode

capsule-trend-naslovna

Capsule trend

Spadate li u osobe koje imaju gomilu garderobe, ali nemaju šta da obuku?! Ukoliko je to slučaj I sa vama, okrenite se popularnom capsule trendu, koji propagira efektni minimalizam. Reč je o tome da se u vašem ormaru nađu osnovni moderni odevni predmeti koje ćete kombinovati na različite načine I u zavisnosti od situacije. Nije određeno šta je to što bi trebalo da se nađe u garderoberu u tu svrhu, ali bi trebalo da je sve prilagodljivo tako da npr.jednu majicu možete kombinovati za izlazak ili posao, uz suknju ili pantalone… Tako ćete od 10 odevnih predmeta napraviti 30 različitih modnih kombinacija!

Ovaj koncept oblačenja praktikujte u zavisnosti od sezone, a mi vam dajemo smernice za prolećnu capsule garderobu I trikove za dobar odabir:

  • Odredite tip odeće prema svakodnevnim potrebama ( posao, fakultet/škola, treninzi/sport )
  • Odaberite boje koje ćete kombinovati ( dobar izbor može biti neutralni crni/beli/sivi komadi + nekoliko komada garderobe u boji koja je u modi te sezone)
  • Zarad smanjenja budžeta, imajte uvek odeću koja je večna ( kožne jakne, teksas odeća, bela košulja, blejzer/sako, mala crna haljina, klasične pantalone itd.), koju ćete lakše dopuniti I kombinovati sa onim komadima koji su prolaznog trenda ( cvetni dezeni, roza boja, culottes pantalone – suknja pantalone…)

 

capsule-trend-1

 

Pogledajte više iz kategorije: Tekstil, koža, odeća I obuća; Modne kuće; Trgovina na malo odećom, Proizvodnja kožne odeće

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh