od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Činjenice o muškom umu

Svet zanimljivosti

cinjenice-muski-um-cover

Činjenice o muškom umu

Većina žena ume da tumači ponašanje, želje i potrebe muškaraca, ali ipak zaslepljene svojim osećanjima zaboravljaju na pojedine bitne stvari o muškarcima. Zato ćemo vas podsetiti na istine i razbiti vam predrasude.

cinjenice-muski-um-123
cinjenice-muski-um-456

Iako većina žena smatra da se muškarci plaše vezivanja za jednu osobu, taj strah je u stvari strah od gubljenja slobode i potrebe da radi ono šta hoće, kao i pitanje da li će ih jedna partnerka dovoljno uzbuđivati na duže staze. Svojim ponašanjem i stavom, žena može da kontroliše ovaj strah – da mu ostavi dovoljno prostora za aktivnosti kako bi on sam poželeo da bude deo njenog života. Iako je izgled dovoljan da muškarac poželi da ima seks sa ženom, to ipak nije dovoljno da je poželi kraj sebe za ceo život! I muškarci žele da osete ljubav, a ako je ne dobijaju od svoje žene – biće povređeni. Međutim, to pokazuju na drugačiji način.

cinjenice-muski-um-1Samopouzdanje muškarca umnogome zavisi od seksualnog prihvatanja. Ukoliko ga odbijete, njegov ponos je srozan do ženama neshvatljivih granica, te će težiti da mu bude vraćen. Kako u svakodnevnom životu, tako i u krevetu – muškarca uzbuđuje raznolikost, pa dajte mašti na volju i učinite život zanimljivim uvek i svugde!

Dalje, muškarci cene zaradu – vaše vreme i vašu pažnju će više ceniti ako ste neuhvatljive i ako mu date priliku da “zaradi” vašu ljubav. Nasuprot tome, ako odajete utisak paćenice kojoj je potreban bilo koji muškarac, neće imati interesovanja da „zaradi“ tako nešto.

cinjenice-muski-um-789
cinjenice-muski-um-101112

Ženama najteža i najneshvatljivija od svih činjenica o muškom mozgu je ta da pričamo različitim jezicima! Da biste od muškarca dobile željeno ponašanje, umesto da kažete konkretno šta biste želele da vaš muškarac uradi, bolje je da koristite rečenice poput: ”Uzbuđuje me/srećna sam kada vidim da muškarac radi… “ Žene nisu ni svesne koliko mogu da promene ponašanje muškarca samo ako bi drugačije iskazivale svoje želje. Pa, žene, na vama je da se dokažete!

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Vinarije

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh