od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Dečiji svet

cuvanje-dece-1

Čuvanje dece

Teško je naći osobu kojoj biste poverili čuvanje svog deteta. Ukoliko nemate mogućnost da svoje dete upišete u jaslice ili vrtić, a imate potrebu da radite ili se jednostavno na neko vreme odvojite od deteta radi sopstvenih aktivnosti i obaveza, rešenje mogu biti agencije za čuvanje dece, koje se još nazivaju i agencije za dadilje ili bebisiterske agencije.

agencija-za-cuvanje-dece-2Agencije za čuvanje dece obavljaju posredovanje između porodice i osoba koje su sposobne i volje da obavljaju poslove dadilje. Bebisiterke u proverenim agencijama za dadilje moraju da prođu određene testove znanja i sposobnosti. Za jednu porodicu, a prvenstveno za dete, vrlo je bitno da je bebisiterka pouzdana i osoba od poverenja. Nije dobro da porodica, odnosno dete često menja bebisiterke.

Deca, pogotovo kada su mala, vezuju se za određenu osobu, pa je bitno da dadilja bude kontinuirano uz dete kako bi se ono naviklo na nju, a i ona upoznala navike deteta! Takođe, prve godine deteta i vaspitanje u tom uzrastu bitno određuju njegovu ličnost u budućnosti.

Zato, prilikom odabira agencije za čuvanje dece, budite što prezicniji u opisu svojih i potreba deteta, kao i toga kakvu osobu želite da angažujete kao bebisiterku. Na taj način i agencija koja potražuje dadilju u vaše ime može da vam da preporuku i skrati vreme neophodno za pronalaženje dadilje u skladu sa vašim željama.

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Bebisiterske agencije

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh