od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Dečija obuća za jesen i zimu

Dečiji svet

decija-obuca-jesen-zima-cover

Dečija obuća za jesen i zimu

S’obzirom da je jesen već uveliko tu, a stižu nam sve hladniji, kištovitiji, pa i snežni dani, bitno je da dečija obuća bude izrađena na takav način da ne propušta vodu, odnosno da dečija obuća ne bude samo lepljena, već i prošivena. Dečija obuća kolekcije za jesen i zimu uglavnom podrazumeva duboke čizme i patike. Cena dečije obuće je gotovo ista koliko iznosi i cena kvalitetnije obuće za odrasle. Prosečna cena dečije obuće je oko 6.000 dinara, te kupovinu dečije obuće kolekcije za jesen i zimu planirajte unapred, da vas vreme ne bi iznenadilo i bacilo u „neplanirani“ trošak.

decija-obuca-jesen-zima-1decija-obuca-jesen-zima-2decija-obuca-jesen-zima-3

Ukoliko imate bebu koja još nije prohodala, a naravno izvodite je napolje i kada je hladnije vreme – interesantna je nehodajuća obuća za bebe, koja će stopala štititi od spoljašnjih uticaja i padavina, ali takođe predstavlja i pravi modni detalj.

Nehodajuća obuća za bebe pravi se od mekanih, prijatnih i prirodnih materijala ( uglanom pamuk i pliš ), a osim osnovne funkcije  – nehodajuća obuća za bebe ima i zabavnu funkciju. Napravljena u različitim šarama, bojama i aplikacijama, uz različite dodatke poput pertli, šljokica i sličnih stvari nehodajuća obuća za bebe pruža neprekidan izvor za zabavu mališana, a pri pokušaju da ih dohvati – beba vežba i pokrete koji su bitni za njen razvoj.

Sve u svemu, od samog rođenja deteta morate da vodite računa o izboru i prilagođavanju obuće uzrastu deteta i vremenskim uslovima, a cena dečije obuće ne treba da bude merilo za kupovinu!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh