od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Dečiji svet

decije-sobe-naslovna

Dečije sobe

Kada razmišljate o uređenju kuće I životnog prostora, a imate decu – neminovno dolazite u dilemu kako urediti dečiju sobu, da li urediti onako kako vi mislite da treba ili uskladiti uređenje dečije sobe njihovim željama? Ako imate više od jednog deteta i to različitog pola koji pri tom treba da dele zajednički prostor – stvar je dosta komplikovanija!

Gledano iz mog ugla, kako bi svi bili srećni i zadovoljni – razgovarajte sa decom o njihovim idejama i uključite ih u celokupan proces renoviranja njihovog životnog prostora, jer oni tamo provode deo svog slobodnog i „radnog“ vremena i soba bi trebalo da bude oličenje njihovih zamisli. I dečaci i devojčice vole likove iz crtanih filmova, što možete da iskoristite i oplemenite zidove dečije sobe.

decije-sobe-1decije-sobe-2

Sobe za dečake su uglavnom „ukrašene“ automobilima i sportskim temama, dok su sobe za devojčice pune lutaka i obiluju motivima iz bajki. Dečaci više vole jače boje, dok su devojčice okrenute nežnijim pastelnim nijansama. Ukoliko imate priliku – svojoj deci, pogotovo različitog pola, obezbedite odvojene dečije sobe. Svakome od nas je potrebna određena privatnost i prostor koji je uređen prema ličnim potrebama i željama. Postoje različite ideje za opremanje soba za devojčice i soba za dečake, a ako oni ipak moraju da dele prostor – gledajte da imaju bar posebne kutke za svoje posebne trenutke!

Pogledajte iz naše kategorije: Nameštaj, izrada nameštaja po meri

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh