od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zdravlja» Dental implant – centar za savremenu stomatologiju i implantologiju

Svet zdravlja

dental-implant

Dental implant – centar za savremenu stomatologiju i implantologiju

Zdravstveni turizam postaje sve značajniji kako za pacijente iz Srbije koji na lečenje iz određenih razloga idu u inostranstvo,  tako i za ljude iz drugih zemalja koji radi saniranja svojih zdravstvenih poteškoća dolaze u Srbiju. Besplatni smeštaj, obilazak određenog grada, ujedno odmor i lečenje samo su neke od prednosti koje donosi zdravstveni turizam.  Kao jedna od grana zdravstvenog turizma, u našim krajevima počinje da cveta i stomatoliški turizam ili ti dentalni turizam.

Dental implant je jedan od poznatijih centara savremene stomatologije i implantologija, koji svoje usluge nudi i strancima kroz dentalni turizam u Beogradu, a po cenama znatno nižim od onih koje inostrani stomatolozi naplaćuju.

U okviru usluga dentalnog turizma Beograda, ordinacija Dental implant obezbeđuje svojim pacijentima besplatan apartmanski smeštaj u centru, prevoz od/do aerodroma, vodiča, lokalni broj telefona radi kontakta sa ordinacijom, zatim ličnog taksistu koji vam je na raspolaganju za sve potrebe, kao i osoblje centra Dental implant koje vam je na usluzi non-stop tokom vašeg boravka u Beogradu.

Pre nego što se odlučite za naše usluge dentalnog turizma u Beogradu, preferiramo komunikaciju e-mailom. Postavite nam pitanja, saopštite vaš problem i želje, pošaljite digitalni ortopan snimak obe vilice, a mi ćemo vam na osnovu detaljnih analiza preporučiti rešenje, objasniti postupak i trajanje, te sklopiti ponudu sa cenom.

Više informacija na www.dentalimplant.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh