od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Doček Nove godine 2017

Svet putovanja

docek-nove-godine-2017-cover

Doček Nove godine 2017

Da li se već spremate za doček Nove godine 2017. ili čekate poslednji moment da isplanirate gde ćete provesti ovu, još jednu u nizu nezaboravnu noć? Spadate li u osobe koje doček Nove godine vole da provedu u svom gradu ili da otputuju na neko drugo mesto? Volite li više intimniju atmosferu ili gužvu? Mnogo je pitanja I isto toliko različitih odgovora kada je doček Nove godine u pitanju.

Ukoliko spadate u one koji vole putovanja, gužve ali I dobar provod na gradskim trgovima – u ponudi mnogih turističke agencije nalaze se povoljni aranžmani za ovu ludu noć.

docek-nove-godine-2017-evropski-gradovi

Odaberite bilo koji poznatiji evropski grad, a u ponudi su putovanja koja traju od 3 dana, pa na više. U zavisnosti od budžeta I vremena, rezervišite svoje mesto već sada da vas ne bi iznenadila nestašica karata za određenu destinaciju. Povoljni aranžmani obuhvataju prevoz do odredišta, određeni broj noćenja uglavnom sa doručkom, doček Nove godine 2017. po izboru ( mada neke turističke agencije imaju već unapred organizovano veče za provod ), dok ostatak vremena imate na raspolaganju da obilazite odabrani grad sa turističkim vodičem u sklopu programa ili da idete na fakultativne izlete.

Kakvu god 2017. godinu da priželjkujete – nećete se pokajati ako odaberete da baš 31.12. posetite neki evropski grad I tamo zamislite svoje novogodišnje želje. Doživite drugačije iskustvo, a utiske sa putovanja podelite sa nama…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh