od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet ugostiteljstva

dostava-hrane

Dostava hrane

Osim restorana u koje možete otići kad god poželite da izbegnete spremanje hrane I boravak kod kuće, oni koji nisu ljubitelji restorana, a takođe ne žele ni da kuvaju – pruža se jedna druga mogućnost, a to je naručivanje I kućna dostava hrane. Bilo da želite kuvana jela, roštilj, gril-fast food, pice,  različite specijalitete domaće I strane kuhinje – sve to možete da dobijete kod kuće u svega nekoliko koraka.

Odete na Internet, pronađete restoran ili drugi ugostiteljski objekat u kojem želite da naručite hranu, pozovete telefonom ili poručite hranu on-line ukoliko je dostupna I ta varijanta,  I ubrzo vam na kućnu adresu stiže jelo! Dostava hrane je sve popularnija, pa postoji I specijalizovan sajt na kojem restorani I ostali ugostitelji mogu da se registruju I postave svoju ponudu za dostavu hrane.

Ukoliko je porudžbina hrane dostigla određeni iznos, dostava hrane može da bude besplatna, u suprotnom se naplaćuje u zavisnosti od vaše udaljenosti od lokala u kojem ste naručili hranu. Prilikom naručivanja hrane, umesto da vreme trošite na pripremu– trošite ga samo na uživanje u ukusnom obroku!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh