od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zabave i umetnosti» „Doživi Teslu“ – 160 godina od rođenja Nikole Tesle

Svet zabave i umetnosti

nikola-tesla-cover

„Doživi Teslu“ – 160 godina od rođenja Nikole Tesle

Nikola Tesla, naučnik čija otkrića i danas privlače pažnju svetske javnosti. Za nas u Srbiji, Tesla ima posebno mesto, mesto nacionalnog ponosa, o njemu i njegovom radu ste dosta toga naučili iz udžbenika, ili ste putem interneta čitali o njegovim najvećim dostignućima na polju električne energije i magnetizma koja se smatraju revolucionarnim otkrićima krajem 19. i početkom 20. veka.

nikola-tesla-naucnikAli, da li ste ikada poželeli, bar jednom u životu, da se nađete u društvu jednog od najznačajnijih naučnika u istoriji čovečanstva, sa čovekom koji je osvetlioplanetu zemlju„?

I da li biste voleli da sa Teslom otputujete do Nijagarinih vodopada i upoznate se sa prvom hidrocentralom na svetu? Ili možda da učestvujete u eksperimentalnim centrima na Kolorado Springsu ili Long Ajlendu?

Da, to je moguće! Muzej Nikole Tesle u Beogradu je od ove godine bogatiji za jedinstveni eksponat – virtuelne naočare. nikola-tesla-muzej

Toplu dobrodošlicu u muzeju poželeće vam naučnik lično

Na ulazu u muzej Beograd Nikola Tesla dobijate VR „headset“ – uređaj nalik kacigi uz pomoć koga ćete uroniti u virtuelni svet i kroz pet petominutnih situacija upoznati Nikolu Teslu, njegov rad i dela, pogled na budućnost kao i njegovu sobu u hotelu „Njujorker“ i zaviriti, na kratko, u njegov život.

Muzej Nikole Tesle se nalazi u Krunskoj 51, i otvoren je za posetioce od utorka do nedelje od 10:00 – 18:00.

Odvojite pola sata vremena i zakažite sastanak sa Teslom lično!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh