od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet lepote» Endocare i Heliocare – najkvalitetniji preparati za regeneraciju i očuvanje kože

Svet lepote

heliocare-endocare

Endocare i Heliocare – najkvalitetniji preparati za regeneraciju i očuvanje kože

MSF Pharm je povodom svojih najnovijih proizvoda iz oblasti dermatologije organizovala promociju u „Glow“ restoranu i tom prilikom pokazala da su proizvodi iz linije Endocare i Heliocare provereni i naučno dokazani, te i najkvalitetniji proizvodi na našem tržištu iz oblasti regeneracije kože i zaštite od sunca!

MSF Pharm je porodična farmaceutska kompanija iz Beograda, koja na tržištu postoji još od 2005.godine, a ekskluzivni je distributer nekoliko inostranih farmaceutskih kompanija. Takođe, u okviru preduzeća posluje i estetsko – edukativni centar Xenia, gde se obavljaju različite stručne edukacije osoba, prvenstveno doktora, iz oblasti estetske medicine.

Koža, kao naš najveći organ, ima prioritet kada je nega u pitanju. Ono što je svima nama poznato ( mada možda više kao izreka ) jeste da koža pamti. Međutim, verovatno malo ko zna da ona pamti čak bolje i od mozga, pa ukoliko je niste dovoljno pazili i negovali od samog početka, odnosno još od rođenja, tragovi starenja i drugi kožni problemi biće uočljivi vrlo rano. Ali ne očajavajte, jer i za to postoji rešenje!

Endocare je brend koji predstavlja proizvode iz najnaprednije dermalne regeneracije, a stvoren je prema SCA tehnologiji. Ova tehnologija bazirana je na faktorima rasta koje se uzimaju iz sekreta Cryptomphalus aspersa puža, što čini jedan od najjačih stimulatora za prirodnu obnovu kože. SCA biorepair tehnologija je takoreći dar iz prirode uz pomoć kojeg ćete lako i brzo postići regeneraciju kože! Ukoliko još uvek niste probali kozmetičke preparate na bazi puževe sluzi, a imate vidljive tragove oštećenja i starenja kože – preporučujemo vam da što pre počnete sa ovakvim tretmanima, a efekte regeneracije ćete videti odmah!

U ponudi Endocare proizvoda nalaze se:

Aquafoam – pena za svakodnevno čišćenje lica,
Day sense spf 30 – regenerativni emolijens sa SPF 30 i UVA/UVB zaštitom,
Light touch gel – nemasni i brzo apsorbujući gel,
Ampoules – serum u ampulama za maksimalnu regeneraciju i sjaj kože lica i vrata,
Tensage cream – nemasni i brzo apsorbujući krem za zatezanje i regeneraciju kože,
Tensage radiance eye contour – regenerativni antirid za predeo oko očiju,
Tensage serum – serum za regeneraciju foto-oštećene kože,
Tensage ampoules – serum u ampulama za maksimalan oporavak i sjaj kože lica i vrata.

Proizvode možete poručiti online još danas putem sajta

Kada je u pitanju brend Heliocare, proizvodi iz ove linije daju vam potpunu zaštitu od sunca, što podrazumevan zaštitu i spolja i iznutra! Uz pomoć Heliocare proizvoda vaša koža neće izgoreti, a sastojci od kojih su napravljeni deluju tako da sprečavaju razvoj malignih oboljenja, jer štite DNK, sprečavaju pojavu alergije na sunce, prevremeno starenje, kao i delovanje slobodnih radikala koji se prirodno stvaraju kada se izlažete UVA zracima.

Što se tiče Heliocare preparata, tu su:
Heliocare kapsule za oralnu upotrebu,
Heliocare gel sa SPF 50 i SPF 90 za masnu kožu,
Heliocare krema sa SPF 50 i SPF 90 za normalnu i suvu kožu,
Heliocare zaštitni puder sa SPF 50 za normalnu, masnu i suvu kožu u nijansama fair, light i brown,
Heliocare zaštitne tonirane kreme sa SPF 50 za normalnu i masnu kožu u light i brown tonovima,
Heliocare sprej sa SPF 50 koji je pogodan i za decu.

Novitet u ponudi Heliocare proizvoda je brend Heliocare 360⁰, čiji su proizvodi bazirani na celokupnoj zaštiti od negativnog dejstva ne samo UVA i UVB zraka, već i infrared zračenja i HEVis ( High Energy Visible light ) – zračenje vidljivog dela spektra zraka! Heliocare 360⁰ proizvodi predstavljaju novu eru fotozaštite, a sadrže Fernblock FC, BioShield System – biomimetički melanin i oksotiazolidin, vitamin E i C, ekstrakt zelenog čaja i roksizome. Na ovaj način stvara se potpuna zaštita od svih negativnih uticaja zračenja sunca!

U ponudi brenda Heliocare 360⁰ nalaze se sledeći proizvodi:
Airgel SPF 50+ pena za sve tipove kože,
Gel oil-free SPF 50 – lako apsorbujući gel za masnu, normalnu i kombinovanu kožu,
Fluid cream SPF 50+ krema za suvu i normalnu kožu,
Mineral SPF 50+ sredstvo pogodno za sve uzraste i sadrži samo minerealne filtere.

U sve toplijim danima kada smo najviše izloženi dejstvu sunčevih zraka, zaštitite se uz pomoć Heliocare proizvoda, pa uživajte sigurno i bezbedno na suncu! Proizvode možete poručiti online na sledećem linku.

Ne čekajte da vam koža vrati i pokaže posledice neodgovornosti, već je negujte i sprečite na vreme pokazatelje starenja i njenog eventualnog oštećenja! MSF pharma brine o vama!

Autor teksta: Biljana Radojčić

Komentari

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh