od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zabave i umetnosti» Fotobook – knjiga fotografija

Svet zabave i umetnosti

fotoknjiga1

Fotobook – knjiga fotografija

Poznajete nekoga celog života  ili deceniju unazad, svake godine isti datum, jedna godina više za njega a za vas isto pitanje – šta pokloniti za rođendan? Nešto vredno, prktično ili nešto što će zuvek ostati i sečati ga na vas i vaše dugogodišnje prijatelstvo?

Uključite vaš računar i odgovor je tu: fotobook! Idealan poklon za vama drage ljude. Svakako, ukoliko želite da sačuvate vaše uspomene od zaborava kao i od oštecenja ili brisanja sa cd-a ili kompjutera napravite svoju knjigu fotogrfija.

Footobook je ilustrovana knjiga fotografija na najkvalitetnijem papiru. Dimenzije knjiga su različite, svaka knjiga može imati svoju priču a njihove korice mogu biti od drveta, kože ili ukrasne zahvaljujući kojim možete napraviti sopstvenu biblioteku uspomena.

fotoknjiga2Dovoljno je da odete do najbliže fotografske radnje ili digitalne štampe i ponesete sve što se može iskoristiti- negativ, crno bele fotografije ili fotografije u boji. Skeniranjem u se kompjuterski prenosi na stranicu knjige  formirajući priču za sebe.

Apollo plus je jedna od radnji digitalne štampe koja vam može pružiti kvalitetnu uslugu u izradi fotobooko-a.

Sačuvajte vaše uspomene od zaborava i neka vam uvek budu na dohvat ruke ili dragim osobama kojim ih poklanjte!

Pogledajte firme iz kategorije: Fotografske radnje!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh