od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Garni hotel Vozarev

Svet putovanja

vozarev-hotel-cover

Garni hotel Vozarev

Da li ste razmišljali o tome da posetite Beograd i čujete različite priče o njemu, obogatite svoje znanje o našem glavnom gradu ili bolje upoznate grad u kome živite? Ukoliko vas privlači turizam u Beogradu, postoji mesto na kojem možete dobiti najrazličitije informacije o njemu i svemu onome što Beograd sa sobom nosi.

Garni hotel Vozarev, smešten na granici dve opštine Beograda, Vračar i Zvezdara, u svojoj ponudi ima organizovane pešačke ture kroz Beograd, kako biste najbolje i najefektnije doživeli sve ono što turizam u Beogradu nudi.

Pešačke ture kroz Beograd i Zemun podrazumevaju obilazak najznačajnijih kulturno-istorijskih dela, ali i zabavnih sadržaja Beograda. Osim standardnih tura, hotel Vozarev nudi i sledeće pešačke ture po Beogradu – Beograd ispod zemlje, gde ćete upoznati skrivene delove grada; zatim komunistička tura, gde se osvrćete ka značajnim događajima iz Drugog svetskog rata, Jugoslavije, života Tita, NATO bombardovanja i svega drugog što čini prošlost Beograda, kao i barska tura, u kojoj ćete upoznati Beograd noću i sve ono zbog čega je 2011. godine noćni život u Beogradu proglašen za najboljim!

Hotel Vozarev nudi i druge organizovane ture kroz Srbiju, kao i mogućnost organizovanja privatne pešačke, autobuske ili brodske ture, u zavisnosti od onoga što Vas interesuje u Beogradu i Srbiji! O ponudi, uslugama i smeštaju hotela Vozarev informišite se na www.hotelvozarev.rs.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh