od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ljubavi i seksa» Greške koje žene prave u krevetu

Svet ljubavi i seksa

greske-koje-zene-prave-u-krevetu

Greške koje žene prave u krevetu

Naša seksualnost je prilično složena. U nju često prilažemo moć, privlačnost, prihvatanje i kontrolu. Kao i svaku drugi odnos tako i intimni, zahteva na prvom mestu  komunikaciju sa partnerom , pažnju i razumevanje. Istraživanjem svoje seksualnosti i razgovorom sa partnerom imaćete poptpuniji i zdraviji seksualni odnos.

Najčešće grešake koje činimo  u krevetu.

Očekujemo da nam muškarci čitaju misli. Prosto – nemoguće!  Svaka žena zna šta prija njenom telu i šta joj pomaže da doživi orgazam. Na suptilan način pokažite svom partneru šta vam prija, ili jednostavno budite konkretne. Vaš partner želi da vas zadovolji, samo mu pokažite kako.

Muškarci ne vole pasivne partnerke kao ni „isti obrok za doručak i večeru“! Budite spremne na pokretanje sexa kao i  da uneste nešto novo  u svoj seksualni odnos. Vaš partner voli da bude zaveden!

greske-koje-zene-prave-u-krevetu-1

Većina žena se neće složiti samnom u sledećem: ali, drage dame naši patneri ne rade na prekidač! Kao i mi, i oni imaju momente kada ne žele sex a razlozi su umor, problemi na poslu..kako god ne insistirajte.

Pustite ih da uživaju u tišini posle sexa! Nema potrebe da se „raskokodačete“ o cipelama, haljini, drugaricama..njega to ne interesuje. Dovoljne ste mu vi, da vas zagrli i zaspi pored vas u tišini. Prepustite se momentu i uživajte , samo vas dvoje!

Povezan tekst: Šta muškarci  misle a ne govore o sexu?

Pogledajte kategoriju: Proizvodnja donjeg veša

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh