od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Horoskop koji ima poruku – jarac, vodolija, ribe

Svet zanimljivosti

horoskop-koji-ima-poruku-cover

Horoskop koji ima poruku – jarac, vodolija, ribe

Svaka civilizacija i narod ima svoj način sagledavanja i tumačenja sazvežđa i horoskopa!

Mnogi uopšte ne veruju u horoskop, a mnogi toliko veruju da bez konsultacije sa astrologom ne započinju ni jednu radnju! Bilo kako bilo, prenosim vam tibetansko tumačenje horoskopskih znakova koje se razlikuje po tome što je svakom znaku ostavljena određena mudrost da je sledi kroz život.

JARAC poznaje superiorno znanje, do uspeha dolazi kroz iskušenje. On je siromah koji poseduje ključ za spoznaju granica zemaljske duhovnosti i zna kako da završi proces reinkarnacije. Samo on zna svoj cilj, živi u samoći, radi u tišini i traje u vremenu, a da bi se razvio treba da komunicira sa drugim ljudima. Želi da se nametne, ali energiju treba da usmeri ka duhovnom znanju – tako ulazi u suštinu zbivanja.

VODOLIJA označava svest izbora, okrenuta je drugima, te preuzima odgovornost na sebe i za svoje i za tuđe postupke. Ne živi u iluziji već u stvarnosti. Pravi je prijatelj, upravlja svojom karmom, ujedinjuje sve energije – dualnost i unutrašnje sukobe. Ona je besmrtna, inicijator, zna kako funkcioniše intelektualni duh. Ima u sebi ogromnu ljubav što je ponekad pogubno, a stalno živi u strahu da će ga svi izdati i napustiti. S’obzirom na veličinu Vodolije – mnogi je ne mogu razumeti.

RIBE predstavljaju ponovno rođenje i povratak svetlu. Same su, ali se spajaju sa svemirom. One su i simbol smrti, jer označavaju oproštaj od materijalnog telesnog života i ulazak u mentalni duhovni život kada se stvara novo telo – novi ciklus učenja dok se duh ne oslobodi i pročisti. Poruka za ribe glasi – da bi se stiglo na vrh talasa, treba sa prepustiti moru. Put je dug i pun teškoća, ali odaberite onaj najlakši. Kroz ljubav dostižete emocionalnu obnovu!

Povezano:
Horoskop koji ima poruku – ovan, bik, blizanac
Horoskop koji ima poruku – rak, lav, devica
Horoskop koji ima poruku – vaga, škorpija, strelac

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Zabava i umetnost

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh