od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Horoskop koji ima poruku – ovan, bik, blizanac

Svet zanimljivosti

horoskop-koji-ima-poruku-cover

Horoskop koji ima poruku – ovan, bik, blizanac

Svaka civilizacija i narod ima svoj način sagledavanja i tumačenja sazvežđa i horoskopa!

Mnogi uopšte ne veruju u horoskop, a mnogi toliko veruju da bez konsultacije sa astrologom ne započinju ni jednu radnju! Bilo kako bilo, prenosim vam tibetansko tumačenje horoskopskih znakova koje se razlikuje po tome što je svakom znaku ostavljena određena mudrost da je sledi kroz život.

OVAN prema tibetanskom horoskopu znači reinkarnaciju, zmaja koju se bori sa unutrašnjim demonima i spoljašnjim iskušenjima, ne voli monotoniju i beži od razmišljanja. Poruka za njih je – živite u sadašnjosti, sagledajte svoj unutrašnji život, meditirajte, pronađite veselje i način da podnesete život i onda kada nije sve u njemu lepo. Zaboravite neuspehe i gledajte ka napred – to je ključ za vaš mir!

BIK označava stvaranje duha, rast i razumevanje mudrosti. Bitna mu je sigurnost koju zna da stvori iz prethodnih životnih iskustava, ali da bi stvorio duh mora da kontaktira sa unutrašnjim životom. Poruka je sledeća – akcija zavisi od psihe, a ne od posla. Vatrena priroda označava nesigurnost. Bikove motiviše sumnja, a konzervatizam ćete pobediti kontolom svoje energije – tako ćete naći unutrašnju sigurnost!

BLIZANCI nose psihičku i duhovnu evoluciju, predstavljaju inteligenciju i spoznaju, ali i dualizam – duhovnu svest koja evoluira, a zemaljsku koja stagnira. Oseća potrebu za duhovnim razvojem, ali nikada ne može pronaći mir. Ima dobro pamćenje, ali ništa ne ume da završi. Nestabilan je i menja raspoloženje. Poruka glasi – ako u ostvarivanju ciljeva ostanete realni, moći ćete savladati svoju kontradiktornost. Meditacijom i odlukama doći ćete do rešenja problema brže nego što mislite da možete!

Povezano:
Horoskop koji ima poruku – rak, lav, devica
Horoskop koji ima poruku – vaga, škorpija, strelac
Horoskop koji ima poruku – jarac, vodolija, ribe

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Zabava i umetnost

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh