od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Horoskop koji ima poruku – rak, lav, devica

Svet zanimljivosti

horoskop-koji-ima-poruku-cover

Horoskop koji ima poruku – rak, lav, devica

Svaka civilizacija i narod ima svoj način sagledavanja i tumačenja sazvežđa i horoskopa!

Mnogi uopšte ne veruju u horoskop, a mnogi toliko veruju da bez konsultacije sa astrologom ne započinju ni jednu radnju! Bilo kako bilo, prenosim vam tibetansko tumačenje horoskopskih znakova koje se razlikuje po tome što je svakom znaku ostavljena određena mudrost da je sledi kroz život.

RAK podrazumeva rođenje čoveka, znanje, inkarnaciju duha u fizičkom svetu. Predstavlja materinstvo, pa u porodici pronalazi duhovne vrednosti. Drži sve u sebi radi sopstvene zaštite, traži pažnju, vernost i neprestane dokaze ljubavi. Poruka njima je – posesivni ste, autoritativni, želite da budete u centru pažnje i svi beže od vas iz straha da vam ne padnu pod ruke!

LAV znači univerzalnu svest, spajanje svesti i realnosti. Bitan mu je materijalni svet i uspeh i stalni dokaz da je vođa. Uspeh može da dostigne kada pobedi zavist, gurmanstvo, senzualnost i potrebu da mu se dive. S’obzirom da se oseća kao da je centar sveta, njegova karma je – da ne bi poremetio razvoj ličnosti i preterao u egoizmu, mora upravljati energijom. Ukoliko pretera, može izgubiti zdrav razum, a tada treba da sluša, uči od drugih i služiti im, jer će tako vratiti povezanost svesti i realnosti.

DEVICA predstavlja rad, fizički svet i materiju, želi da se vrati u detinjstvo, a s’godinama razvija kritički duh, te svima prigovara i ne pronalazi zadovoljstvo ni u čemu. Prilikom analize je nepristrasna, ali je veliko zlopamtilo. Poruka – ako želi duhovno sazrevanje, treba da počne da brine o drugima, a ne da se bavi samo sobom, kao i da se okrene ka velikim čovečanskim idealima.

Povezano:
Horoskop koji ima poruku – ovan, bik, blizanac
Horoskop koji ima poruku – vaga, škorpija, strelac
Horoskop koji ima poruku – jarac, vodolija, ribe

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Zabava i umetnost

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh