od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Horoskop koji ima poruku – vaga, škorpija, strelac

Svet zanimljivosti

horoskop-koji-ima-poruku-cover

Horoskop koji ima poruku – vaga, škorpija, strelac

Svaka civilizacija i narod ima svoj način sagledavanja i tumačenja sazvežđa i horoskopa!

Mnogi uopšte ne veruju u horoskop, a mnogi toliko veruju da bez konsultacije sa astrologom ne započinju ni jednu radnju! Bilo kako bilo, prenosim vam tibetansko tumačenje horoskopskih znakova koje se razlikuje po tome što je svakom znaku ostavljena određena mudrost da je sledi kroz život.

VAGA označava osećajnu ekspanziju, traži ravnotežu između duha i materije, pa treba da odabere sklad ili nesklad. Ambicioznost smanjuje ako nađe nekoga kome će se svideti, a treba da pronađe univerzalno znanje. Poseduje veliku osećajnost i nestabilnost. Da bi postigla ravnotežu – ne treba da dozvoli da se zatvori u sopstveni mir, već da rizikuje i uznemiri samu sebe.

ŠKORPIJA žudi za večnim životom, predstavlja sukob duha i materije, smatra da sve treba da služi zadovoljstvu osobe. Pokreće se da bi osvajala, želi da uživa u zemaljskim strastima, ali je privlače duhovne vrednosti. Znaju biti posesivne, nekontrolisane u telesnim impuslima, boje se smrti, uništavaju svojom kritikom, ali uništavaju i same sebe. Karma glasi – naučite da štedite svoju energiju, da ne preterujete, smanjite strasti i kontrolišite sopstvenu destruktivnost!

STRELAC podrazumeva sazrevanje, borbu između duha i materije, ali i zadovoljstvo. Ima potrebu da deli pravdu, a unutrašnji razvoj postiže u društvu. Želi uspeh i materijalna dobra, ali je velikodušan. U sazrevanju mu preti vraćanje unazad. Poruka – ne pokušavaj sve da saznaš po svaku cenu, ne gubi snagu na gomilu stvari, ne troši se tamo gde nije potrebno. Smirenošću i altruizmom postižeš unutrašnji mir.

Povezano:
Horoskop koji ima poruku – ovan, bik, blizanac
Horoskop koji ima poruku – rak, lav, devica
Horoskop koji ima poruku – jarac, vodolija, ribe

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Zabava i umetnost

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh