od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ugostiteljstva» Hotel Vojvodina Novi Sad

Svet ugostiteljstva

hotel-vojvodina-1

Hotel Vojvodina Novi Sad

Kao najstarije izgrađen hotel u Novom Sadu, hotel Vojvodina je klijentima poznat još od 1854.godine, kao centar kulturno-političkih, ali i zabavnih događaja. Nekoliko puta je u svojoj dugoj istoriji menjao nazive, ali je u identičnom „ruhu“ u kojem je izgrađen pod nazivom hotel Vojvodina Novosađanima poznat već više od 70 godina!

Što se tiče smeštajnog kapaciteta, u ovom hotelu u Novom Sadu postoji 2 apartmana, 16 dvokrevetnih i još 15 dvokrevetnih soba u kojima je moguće postaviti i treći ležaj, zatim 8 soba sa francuskim ležajima i 20 jednokrevetnih soba – za svačiji ukus i potrebe! Od dodatnih sadržaja, u hotelu Vojvodina se nalazi restoran koji je u mogućnosti da ugosti 80 osoba, te je prikladan za organizovanje velikih porodičnih okupljanja, ili manjih proslava, manje svadbe, rođendani, seminari ili drugi događaji.

Restoran u sklopu hotela Vojvodina Novi Sad je čuven po porodični ručkovi, a osim restorana u hotelu se nalazi i manja sala pogodna za organizovanje poslovnih seminara. Postoji mogućnost on line podrške i rezervacije smeštaja 24 sata svih dana u nedelji! Informišite se o svemu na www.hotelvojvodina.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh