od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» I dan u kom ste rođeni govori o vama!

Svet zanimljivosti

i-dan-u-kom-ste-rodjeni-govori-o-vama

I dan u kom ste rođeni govori o vama!

Osim što datum kada ste rođeni ima horoskopski znak, a u zavisnosti od sata I mesta rođenja zavisi I podznak u horoskopu, takođe postoje predviđanja određenih osobina prema danu u kom ste rođeni I to pomalo zavisi od pola.

Krenimo od muškaraca…

Ponedeljak – njime vlada Mesec, te su muškarci rođeni ovog dana maštoviti, društveni, kada su tužni potrebna im je nežnost, spremni da se žrtvuju za porodicu I samo u njoj vide smisao postojanja I sreću.

Utorak – pod vlašću Marsa muškarci dobijaju harizmu I šarm, krasi ih upornost, duhovitost, optimizam, entuzijasti su I vrlo ubedljivi, džentlmeni, vole zabavu I rado pokazuju svoja osećanja.

Sreda – njom vlada Merkur koji donosi šarm I komunikativnost, živahan duh I duhovitost kojom privlače pažnju žena, teže promenama I plaši ih monotonija u vezi.

Četvrtak – kojim upravlja Jupiter I muškarcima donosi sposobnost zavođenja I glume, ne vole samoću I zavisno od situacije – skloni su komformizmu, vole iskreno, ali nisu baš spremni za brak I veze.

Petak – pod uticajem Venere ovi muškarci su iskreni, romantični, teže potvrdi da su voljeni, a izuzetno su im važni brak, kuća I porodica, te se vezuju za osobe za koje smatraju da su one prave za njih.

Subota – pod vlašću Saturna, pa su ovi muškarci nepredvidivi, odani I pouzdani, sigurnost im je bitnija od strasti, emotivni su, ali ne znaju I ne žele da pokažu prava osećanja, pa deluju nezainteresovano.

Nedelja – pod vladavinom Sunca rađaju se ambiciozni, samoinicijativni, strastveni I muškarci sigurni u sebe, koji vole komplimente, zaštitnički se ophode prema ženama I skloni su autoritativnom ponašanju, takođe vole razgovore – kako da pričaju, tako I da slušaju sagovornike.

 

Za žene važe nešto drugačije osobine.

Nastavak na sledećoj stranici…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh