od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Inter holidays group

Svet putovanja

inter-holidays-group

Inter holidays group

Skoro svaka turistička agencija u sklopu svoje ponude ima letovanje i zimovanje, ali ono što izdvaja turističku agenciju Inter holidays group jeste mogućnost organizovanja različitih individualnih i grupnih putovanja, prilagođenih posebnim željama i zahtevima svakog putnika koji želi da doživi nezaboravne trenutne na bilo kom putovanju u bilo koju destinaciju!

Preko Inter Holidays Travel Agency možete da kupite avio karte i rezervišete avio prevoz, a takođe postoji mogućnost i organizovanog transfera do određenog mesta koje je vama lično interesantno i to sve sa uslugom licenciranog turističkog vodiča. Osim klasičnih ponuda za kraća putovanja i izlete u evropske metropole, Inter holidays group vam nudi mogućnost organizacije shopping tura. Shopping ture su moguće ka svim gradovima koji imaju velike shopping centre, među kojima su Budimpešta, Sofija, Trst, Beč…

Još jedna od stvari koje izdvajaju ovu turističku agenciju je organizovanje specijalnih događaja, u smislu ako vas interesuje poseta nekom od sajmova, koncerata, opera, festivala i svih drugih kulturno-umetničkih događaja. Inter holidays group vam obezbeđuje smeštaj, ulaznice, transfere, kao i fakultativne izlete gde god da poželite da otputujete! Prema tome, ukoliko imate ideju o bilo kakvom putovanju, a nemate predstavu kome da se obratite za pomoć u vezi sa organizacijom individualnog ili grupnog putovanja – potražite nas na www.inter-holidays.com ili posetite naše poslovnice u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh

Lajkuj i osvoji!

2 vaučera x 5.000 rsd za očnu kuću SFERA!
Potrebno je da lajkujete stranicu, zatim ovu objavu ili da ostavite komentar. Jednostavno, zar ne?