od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet lepote» Jesenja nega kose-maska od crnog luka

Svet lepote

opadanje-kose

Jesenja nega kose-maska od crnog luka

Kako se bliži kraj leta tako i naša kosa prelazi na jesenje uslove i postaje sve zahtevnija za održavanje.  Sve češće se budmio  sa rečenicom“ostaću bez kose jednog jutra!“

Međutim, pojačano opadanje kose u ovom prelaznom periodu je sasvim prirodno i opravdano te stoga nema mesta panici. U proseku, izgubimo od 60 do 100 dlaka dnevno. Koliko tragično će “klupko kose“ izgledati nama samima-zavisi od dužine dlake, što je duža biće je više i obratno.

Pored faktora koji  utiču na pojačano opadanje kose kao što su stres, tretiranje kose hemijskim procesima poput farbanja, izbeljivanja i ispravljanja, savkako, najveći neprijatelji  kose su sunce i temperatura +40, morska so i hlor. Koliko god mi užavale na vrelom pesku i talasima naša kosa , verujte, i nije! Stoga joj morate pružiti adekvatnu negu i nahraniti je maskom protiv opadanja kose.

Maska protiv opadanja kose od crnog luka hrani kosu mineralima i vitaminima kojim ova biljka obiluje.Ubrzaće rast kose i sprečiti njeno dalje opadanje i vratiti joj vitalnost i sjaj.

crni-luk


Za masku protiv opadanja kose je potrebno
:

2 kašike svežeg isceđenog soka crnog luka,
1 kašika meda,
1 kašika majoneza i
1 kašika maslinovog ili ricinusovog ulja.

Masku utrljati  u koren glave, umotati u kesu a  potom i u peškir i ostaviti da deluje 1 sat.  Nakon toga isprati šamponom.

Ako ste zabrinute, nema potrebe, miris luka se ne oseća!

Pogledajte firme iz kategorijeKozmetički saloni!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh