od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Kafe – igraonice

Dečiji svet

kafe-igraonica

Kafe – igraonice

U moru različitih kafica za odrasle, među roditeljima pogotovo manje dece sve je veća zainteresovanost za boravak u kafe-igraonicama. To iz razloga što kafe-igraonice pružaju idealan spoj kafića i dečije igraonice gde roditelji mogu da se opuste ćaskajući sa prijateljima uz piće, a decu prepuste stručnim animatorima. Deca se tako međusobno druže i zabavljaju uz različite sadržaje koje kafe-igraonice pružaju, a roditelji mogu bez brige da uživaju u svom slobodnom vremenu.

Kafe-igraonice sam viđala uglavnom u većim gradovima, dok u manjim mestima postoje dečije igraonice koje se zakupljuju po satu i uglavnom kada su u pitanju proslava dečijih rođendana. Deci su, generalno, igraonice zanimljive, ali osim toga mogu biti i korisne ako u sklopu sadržaja pružaju razvojno-motoričke aktivnosti.

Postoje dečije igraonice koje svojim aktivnostima mogu da pariraju pojedninim ustanovama za decu. Međutim, kafe-igraonice i dečije igraonice nemaju dovoljno stručno zaposlen kadar da bi mogli da ih zamene. Što i ne treba! Neka kafe-igraonica ostane kutak za uživanje roditelja sa decom.

Pogledajte kategoriju: Dečije igraonice!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh