od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Kako decu oblačiti zimi?

Dečiji svet

decija-zimska-garderoba-cover

Kako decu oblačiti zimi?

Ono što se savetuje svima po pitanju oblačenja kada dođe zima je da se oblačimo slojevito, jer tako hladnoća sporije prolazi kroz garderobu i čuva toplotu tela. Možda je ovaj savet još bitniji kada su deca u pitanju.

decija-zimska-garderoba-1

Zimska odeća za decu podrazumeva garderobu napravljenu od toplih materijala, poput somota, pliša i vune, odevnih komada od pamuka, ali deblje izrađenih i naloženih iznutra. Takođe, i dečije zimske jakne bi trebalo da su naložene i izrađene spolja od nepropusnih materijala, kako zimske čarolije i snežne radosti ne bi pokvarile stvari skvasivši garderobu ispod. Dobro rešenje mogu biti zimski dečiji kombinezoni, posebno kada su bebe u pitanju. I one zaslužuju da osete čari snega i zime, a budući da se ne kreću mnogo – bitno je da budu utopljene i ostanu suve ukoliko sneg pada.

 

decija-zimska-garderoba-2

 

Dečija garderoba zimi podrazumeva i hulahopke i deblje čarape, džempere za decu, debele trenerke ili pantalone, dok devojčice mogu da biraju i deblje helanke u kombinaciji sa zimskom haljinicom ili suknjom… Šal, kapa i rukavice su obavezni odevni komadi svake zimske kombijacije!

Autor teksta: Biljana Radojčić

Pogledajte više iz kategorije: Dečija garderoba

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh