Agencija ALL IN 1

Agencija ALL IN 1

 
SVE NA JEDNOM MESTU!
 
Engleski jezik – pisani, simultani prevodi
Podučavanje – individualno ili u grupama
Daktilografija, lektura, transkripti
Grafička obrada kataloga
 
Posle 10 godina poslovanja u domenu pružanja različitih usluga, trgovine, konsaltinga, inženjeringa, agencija ALL-IN-1 je, kao pravni naslednik preduzeća V&M Inženjering o.d. i V&M Consulting d.o.o. preregistrovana 2010. godine. Stičući iskustvo u poslovnim vodama Srbije i zemalja u okruženju, postali smo svesni potrebe za pravnim licem koji bi klijentima omogućilo završavanje poslova na jednom mestu.
 
Usluge koje pružamo se odnose na prekucavanje materijala iz rukopisa, proveru slovnih grešaka i stilizovanje već postojećih dokumenata, kao i njihovo formatiranje i pripremu za štampu. Zvučne zapise, uz brzinu, tačnost i po potrebi lekturu, pretvaramo u kvalitetan transkript. Ukoliko je Vaše prisustvo neophodno, omogućena je i usluga diktiranja. Vaše radove upotpunjujemo skeniranjem pratećih slika, njihovom obradom i izradom power point prezentacija.
 
 
Postupajući po izreci da je ˝vreme novac˝, možete nam poveriti prevode materijala i simultane prevode jezičkih parova: englesko-srpski i srpsko-engleski. 
 
U rubrici REFERENCE možete videti listu klijenata koji su zadovoljni našom dosadašnjom saradnjom. Jedna smo od retkih firmi koja, prilagođavajući se zakonskoj regulativi u oblasti uvoza i obaveznom prevodu kataloga i uputstava za različite proizvode, aparate, uređaje i mašineriju, u jednoj od grana svog poslovanja, omogućava prevod kataloga uz grafičku obradu, čime Vaš materijal vizuelno u potpunosti odgovara originalu. Dokumenta mogu biti overena od strane sudskog tumača.
 
Naša poslovna politika nije primarno vođena novcem, tako da se možemo pohvaliti relativno malom, ali odabranom ekipom kolega sa kojima kvalitetno izvršavamo ugovorene poslove. Cilj nam je da korisnik sa nama sarađuje dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo, a ne da realizujemo kratkoročnu zaradu.
 
U slučaju da želite da steknete znanje koje će Vam omogućiti da se samostalno koristite lepotom engleskog jezika, tu želju možete sebi ispuniti individualnom ili grupnom nastavom u našim prostorijama. Posle obuke ne dobijate sertifikat, već osećaj satisfakcije zbog kvalitetno uloženog vremena u sopstveno obrazovanje koje Vas za korak približava ispunjenju dugoročnijih ciljeva.
 
Besplatna procena
 
OVDE možete poslati svoj materijal na besplatnu procenu. Povratni e-mejl će sadržati tačnu cenu i rokove izrade Vašeg dokumenta, koji se ni u jednom, izuzev slučaja više sile, neće menjati. Pod slučajem više sile se podrazumevaju isključivo zakonski propisane stavke.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti