ApolloPlus d.o.o.

ApolloPlus d.o.o.

Želeći da pratimo trend personalizovane štampe, štampe manjih tiraža i kraćih rokova izrade pre desetak godina krenuli smo u pionirski poduhvat digitalne štampe. Počeli smo u saradnji sa renomiranom svetskom kompanijom XEROX i njihovom štamparskom mašinom Docu color 2045. Ubrzo smo zbog povećanog obima posla a i praćenja novih tehnologija počeli štampu na Docu color 5252.
Posle višegodišnjeg rada i brojnih štampanih publikacija, kataloga, brošura i knjiga, ponuđena nam je kupovina najnovije generacije Xerox digitalnih mašina, XEROX Color 1000. Sa zadovoljstvom Vam preporučujemo štampu na Xerox Color 1000, štampu izuzetnog kvaliteta i brzine.
DIGITALNA ŠTAMPA
Digitalna štampa je namenjena korisnicima koji štampaju male tiraže a u kratkom vremenskom roku. Sama tehnologija digitalne štampe omogućava da Vaše ideje i želje budu odštampane brzo i kvalitetno.
VELIKI FORMATI
Štampu velikih formata radimo na odličnom eko-solvent ploteru Mutoh Value Jet 1614. Besprekoran kvalitet je rezultat kombinacije odličnih karakteristika plotera.
 
KNJIGE I BROŠURE
Idealni smo za štampu malih tiraža, posebno za štampu knjiga koje nudite preko interneta ili kroz knjižarsku mrežu gde se porudžbine broje malim brojkama.
 
FOTO ALBUMI
Sačuvajte svoje uspomene na najlepši način. Na Vama je da odaberete fotografije, veličine I pozadine koje će sačinjavati Vaš foto album. Zamenite klasične albume I ispričajte fotografijama priču sa letovanja, venčanja I drugih bitnih trenutaka u Vašem životu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti