Arcus – proizvodnja nameštaja

Arcus – proizvodnja nameštaja

Predstavljamo malu firmu velikih proizvodnih mogućnosti. Pored velikog broja proizvoda koje možete dobiti, u ovoj firmi postoji veliki spektar usluga koje će Vam omogućiti da što lakše napravite sami svoj nameštaj.

 

Firma je nastala 1999. godine u Ivanjici kao deo porodičnog posla. Posle zasićenja tržišta u Ivanjici koje je malo za kapacitete firme, veliki deo firme se seli u Beograd 2002. godine. Posle preseljenja firma doživljava ekspanziju i u proizvodnji nameštaja i u spektru usluga. Svake godine se investira u nove mašine i materijale kako bi Vam omogućili da sve dobijete na jednom mestu. Naredni planovi se odnose uglavnom na proširenje dosadašnjih kapaciteta bez inovacija, jer je su trenutni kapaciteti popunjeni.

 

ARCUS pruža sledeće usluge: 

 

 

Proizvodi 

 

Pored pružanja usluga potrebnih za izradu nameštaja, mi i pravimo nameštaj po želji i meri kupca. Proces traje u nekoliko etapa: preliminarno obračunavanje na osnovu crteža ili opisa kupca, merenje na terenu, precizno obračunavanje, izrada i montaža.

 

Pogledajte Galeriju gotovih proizvoda: 

 

 

Materijali 

 

Izborom visokokvalitetnih uvoznih i domaćih materijala, ARCUS je visoko pozicioniran na tržištu izrade nameštaja.
Klikom na link, pogledajte Galerije slika u kojima je predstavljen deo ponude:

 

 

 

Elementi 

 

Kvalitetni elementi iz grupe okova i moderan dizajn ručica, čine nameštaj sigurnim, jakim, otpornim i u skladu sa aktuelnim trendovima.

 

OKOV

 

ARCUS je fokusiran na dobru uslugu i savet zato ste uvek dobrodošli da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:
Telefon: 011.39.77.200
Fax: 011.39.78.288

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti