Auto BMW elektrika Katalinić

Auto BMW elektrika Katalinić

Sve je počelo 1927 god. u Beogradu kada su svršeni djaci gradjevinsko-zanatlijske škole u Beogradu, medju kojima je bio i osnivač Božidar Katalinić Jovanović, započeli svoja poslovna ili u to vreme zanatlijska putešestvija.

 

Ubrzo pored mašinske radionice otvoren je i auto servis koji je rastao shodno tržištu i načinu poslovanja.
Godine 1986. preovladala je ljubav i G.Milan Katalinićje sagradio veliki moderan servis za BMW vozila koji i dan danas posluje i radi na našem tržistu.

 

 

Danas posao zastupaju sinovi koji su nastavili očevim stopama.

 

BMW servis Katalinić se prostire na 950 m2 i specijalizovan za popravku i servisiranje prvenstveno BMW vozila. Nastao pre skoro osam decenija i stalno dopunjivan novijom i boljom opremom, ovaj servis trenutno poseduje sve što je potrebno za utvrdjivanje, odnosno rešavanje, svakog kvara na Vašem vozilu. Uz adekvatnu opremu i alat možemo se pohvaliti i kvalitetnim stručnim kadrom, velikim brojem stalnih mušterija i ukazanim poverenjem velikog broja firmi i ustanova.

 

BMW servis Katalinić vrši sledeće usluge: 

 

– Mehanika
– Elektrika
– Elektronika
– Dijagnostika
– Limarija – kooperativa
– Farbanje – kooperativa
– Vulkanizer – kooperativa

 

Česti popusti posebno na originalne delove su nas način i putokaz na koji pokušavamo da približimo posebno fizičkim licima ono sto je najbolje za njihovo vozilo, vršimo isporuku auto delova pouzećem.

 

 

Klijenti

 

-Saradjujemo sa poznatim firmama i institucijama sa kojima imamo zajedničke interese. Veliki broj ambasada i firmi su garant da radimo predano i samo u dogovoru sa strankom.
-Učestvujemo na tenderima za BMW vozila i imamo mogućnost da održavamo i vozila VW, Škoda, Audi ukoliko su u pitanju pravna lica i obostrani interes. Naš najveći komitent do sada, u delu poslovanja za VW, Škodu i Audi, je Državna Lutrija Srbije, Srbija Loto itd….
– Posedujemo takodje legalan BOSCH softver i za vozila koja nisu BMW proizvodnje.

 

Posebne pogodnosti za pravna lica i ambasade, koja mogu tražiti ugovor o održavanju i formiranje cene radnog sata, tj. u zavisnosti od broja vozila koje pravno lice poseduje. Takav dogovor se pravi u saradnji sa nama.

 

Svakog petka i subote dodatnih 10-15% popusta!

 

Pozovite, dodjite i uverite se u praktičnost, iskrenost i pre svega poverenje koje se gradi skoro 100 godina u kojima su, morate priznati, opstali samo najbolji i najači…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti