Auto delovi Monterey

Auto delovi Monterey

 
Preduzeće Monterey nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u Strumičkoj ulici broj 20. Sa svojim radom započeli smo 1995. godine kao prodavnica čija je osnovna delatnost prodaja auto delova za opel vozila.
 
Nakon 5 godina rada, naše preduzeće izraslo je u direktnog uvoznika i distributera auto delova za opel vozila, zatim auto delova za Volkswagena, auto delova za Chevroleta, a od pocetka 2013. godine i delove za sve vrste vozila.
 
Prodaja delova – kategorije proizvoda:
 
– auto delovi za redovno održavanje vozila
– auto delovi motorne grupe
– auto delovi elektrike
– kočioni delovi
– auto delovi upravljačkog sistema
– delovi vešanja
– delovi za grejanje i klime
– delovi auspuha
– delovi enterijera
 
 
Naša prodavnica auto delova, smeštena je iznad auto-puta Beograd-Niš, što znatno olakšava dolazak do nas vlasnicima vozila koji žive u ili izvan Beograda. Takođe blizina Kalenić pijace, sa druge strane, stanice autobusa broj 31, kao i činjenice da kroz ulicu u kojoj se nalazimo prolaze linije gradskog saobraćaja 25 i 26, čine nas dostupnim svima onima koji nisu u mogućnosti da dođu do nas vlastitim vozilom.
 
Kada je u pitanju prodaja auto delova za vozila, insistiramo na kvalitetu istih i veoma ljubaznoj usluzi. Nastojimo da konstantnim proširenjem naše ponude kvalitetnih rezervnih auto delova, svojim kupcima ponudimo samo najbolje proizvode. Zadovoljstvo nam je da istaknemo da asortiman auto delova u našoj ponudi raste iz dana u dan.
 
Naš stručni kadar, sa dugogodišnjim radnim iskustvom izaći će Vam u susret i pomoći da pronađete odgovarajući rezervi deo za Vaše vozilo. Prilikom svakodnevnog rada sa kupcima, nastojimo da im svojim stručnim i korisnim savetima omogućimo da imaju ispravno vozilo. Precizna usluga, koju možemo da Vam ponudimo, znači da ćete kao vlasnik određenog modela vozila, dobiti upravo deo koji Vam treba. Na osnovu broja motora i sašije, uz pomoć računara i adekvatnih programa dolazimo do pravih podataka, vezanih za auto delove.
 
Na raspolaganju su Vam naše 3 telefonske linije, čime je izbegnuta mogućnost da nećete uspeti da nas dobijete i informišete se o auto delovima za Vaše vozilo.
 
Svi auto delovi zadovoljavaju standard ISO 9001.
 
Zanemarljivo mali broj reklamacija, svedoči o kvalitetu naših auto delova.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti