Autokomerc Karting Centar

Autokomerc Karting Centar

Ukoliko žudite za avanturom, svoju dozu uzbuđenja možete pronaći na Autokomerc Karting Centru! Na samo 5 km od grada nalazi se centar vrhunske zabave!

 

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji! 803 m sa 18 krivina – za testiranje i uživanje. Licenca FIA C Međunarodnom karting komiteta (CIK) koju posedujemo, znači da je staza građena tako da zadovolji i najstrože zahteve za održavanje međunarodnih takmičenja. Po pitanju bezbednosti naš kartodrom ispunjava internacionalne karting standarde. Staza je osvetljena tako da možete uživati u noćnoj vožnji. Za svaku vožnju obezbeđeno je kompjuterizovano merenje vremena i štampani primerak rezultata vremena, po krugovima, za svakog vozača.

 

 

Kartinzi su vrhunski, marke RIMO, proizvedeni su u Nemačkoj i jedini u svetu imaju TÜV sertifikat. Isti kartinzi se voze na stazama Mihaela i Ralfa Šumahera.

 

Uz profesionalnu stazu, tu je i posebna BABY-KART staza za decu. Ovde deca uzrasta od 5 do 8 godina stiču svoja prva vozačka iskustva na posebnim kartinzima prilagođenim malim vozačima. O bezbednosti posetilaca i takmičara tokom rentiranja kartinga, treninga ili takmičenja brine naš tim iskusnih instruktora karting vožnje, kao i ekipa obezbedjenja same staze.

 

 

Korporativni dogadjaji – Autokomerc Karting centar nudi program izgradnje tima (team building) koji će vam pomoći da motivišete svoje zaposlene i izgradite pobednički tim!

 

Promocije – Karting doživljaj će upotpuniti vašu prezentaciju i približiti vas vašim kupcima. Bićete u prilici da vašim klijentima i kupcima priredite zaista nezaboravno iskustvo, koje će još dugo pamtiti.

 

Proslave rođendana – priuštite Vašem detetu nezaboravnu rođendansku proslavu, a njegovim drugarima iskustvo koje će dugo prepričavati! Uz karting možete imati i mađioničara, žonglera, face painting, animatore…

 

Vozači naših kartinga će iskusiti jedinstven osećaj sličan osećaju vožnje F1 bolida. Ukoliko želite da testirate svoje i tudje granice vožnje i podignete nivo adrenalina u krvi stojimo vam na raspolaganju!

 

Posetite nas, otkrijte Vaše novo mesto za uživanje!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti