Beometal sirovine d.o.o.

Beometal sirovine d.o.o.

Beometal sirovine d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom sekundarnim sirovinama na veliko i malo.

 

Posedujemo vozila i svu neophodnu opremu za bezbedno upravljanje otpadom, dozvole za sakupljanje i transport sekundarnih sirovina na teritoriji Republike Srbije izdate od Ministarstva za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja. Takodje vršimo preuzimanje elektronskog otpada…

 

beometal-profil

 

Vršimo otkup sekundarnih sirovina po najboljim cenama na teritoriji Srbije.

 

Vršimo otkup otpadnog aluminijuma ( iskoriscenih offset ploca, alu stolarije, raznih profila, gradjevinskog lima…), bakra, bronze, mesinga, prohroma, lima, gvozdja, celika.
Otkup vršimo od pravnih i fizičkih lica, dolazimo da preuzmemo sirovine, isplata odmah…

 

Ukoliko posedujete otpadne metale slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam u što kraćem roku izaći u susret.

 

RECIKLIRAJ I UŽIVAJ!

 

Upoznajte samoutovarni viljuškar INNOLIFT

 

Da li se i Vama dogodi da na terenu nemate nikakve šanse brzog i jednostavnog utovara i istovara tereta, istovremeno Vam je potreban svaki kilogram nosivosti Vašeg vozila?

 

Upoznajte samoutovarni viljuškar INNOLIFT. Bitna stavka viljuškara INNOLIFT je, da osim tereta, na vozilo ukrca i sebe i ide sa Vama na isporuku.

 

Kada su tovar i INNOLIFT u vozilu, tovar jednostavno vozite po vozilu ili ga ostavite na sigurnom mestu, ukoliko visina tovara omogućava možete podizati i jednu na drugu paletu. Kada završite, Innnolift ostaje pričvršćen pod teretom i zauzima samo 35 cm tovarnog prostora. INNOLIFT nije fiksiran za jedno vozilo, možete ga koristiti u svim vozilima koja posedujete ili ga koristiti u magacinu kada Vam je potrebno potpuno prazno vozilo.

 

INNOLIFT_multi-2

 

-zauzima svega 35 cm tovarnog prostora
-težine INNOLIFT viljuškara su od 170 kg do 195 kg
-visine dizanja od 700 mm do 1250 mm
-nosivost do 600 kg
-utovar/istovar INNOLIFT viljuškara traje svega 25 sekundi
-mogućnost punjenja u toku vožnje 12v i brzog punjenja u magacinu 220v za svega 20 minuta
-INNOLIFT Vas ne ograničava na samo jedno vozilo, odabirom odgovarajućeg modela možete ga koristiti za Pick-up, kombi, kamion, prikolicu…

 

INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije!
Viljuškari paletari INNOLIFT su skandinavskog porekla – proizvedeni u Finskoj. Frendix OY INNOLIFT je jedini viljuškar paletar, koji pored tovara, na vozilo podiže i sebe. Utovarna rampa i viljuškar paletar su ujedinjeni.

 

ZA SVAKO DOSTAVNO VOZILO

U ponudi su četiri različite dimenzije: za pick-up vozila, za niže kombije, za više kombije, za kamione. Utovarna visina podizanja je od 700 do 1250 mm.

 
INNOLIFT_multi-3

 

KVALITETNO

INNOLIFT je kompletno patentiran i proizveden u Finskoj, proizvođač Frendix OY, patent br. EP 0 553 086 B1. Svaki INNOLIFT je, nakon proizvodnje, pregledan i testiran.

 

MOBILNO

INNOLIFT nije fiksiran za jedno vozilo, već ga možete koristiti na svim Vašim vozilima. Ukoliko imate prikolicu, možete i tovar i viljuškar podizati na nju. Kada vam je potrebno potpuno prazno vozilo, INNOLIFT možete ostaviti u magacinu. Sa INNOLIFT-om ste potpuno fleksibilni.

 

BRZO

INNOLIFT viljuškar podiže i sebe i tovar na vozilo za samo 25 sekundi. Napunite bateriju za samo 20 minuta brzim punjačem, ili u vozilu auto-punjačem (12V).

 

RACIONALNO

Uz kupovinu jednog INNOLIFT uređaja, jedna osoba završi isporuku nezavisno od utovara ili istovara. Suprotno utovarnoj rampi, INNOLIFT možete koristiti na svim vašim vozilima i na prikolici. INNOLIFT znači jeftiniju, bržu i nezavisnu dostavu.

 

KORISNO

INNOLIFTt se sam podiže na vozilo. U vozilu zauzima samo 35 cm prostora, jer ostaje bezbedno pričvršćen pod teretom. Izgubićete samo od 175 kg do 195 kg nosivosti vozila.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti