Časovničarska radnja Kostić

Časovničarska radnja Kostić

1968 god časovničarsku radnju Kostić Dojčinović osnovao je Dojčinović Bogoljub na Zelenom vencu u Beogradu gde se i dalje nalazi. Od samog osnivanja radnje bavili smo se popravkom svih vrsta satova i svih proizvođača što nam je i danas specijalnost. Godinama smo se usavršavali i pratili trendove u časovničarskoj industriji da bi svakom satu prišli na što profesionalniji način.
Dugogodišnjim radom stekli smo zavidno iskustvo u rešavanju problema i izazova koje pred nas stavljaju naši klijenti. Imamo veliki asortiman rezervnih delova za švajcarske marke satova kao što su: IWC, DOXA, OMEGA, LONGINES, TISSOT, ZENITH, OMIKRON, DARVIL…
Kao i za satove ruskih i japanskih prizvođača: RAKETA, POLJOT, SLAVA, SEIKO, CITIZEN, ORIENT… Pored toga u saradnji sa inostranim dobavljačima možemo nabaviti delove za većinu brendova.
Ono što mi nudimo u našem servisu je redovno servisiranje mehaničkih, automatik i quartznih satova, zamenu i poliranje stakla, poliranje, pozlatu i hromiranje kućišta sata, poliranje narukvice, reparaciju ciferplata, zamenu krunica, fosforisanje kazaljki. Menjamo baterije uz jednogodišnju garanciju i rešavamo sve druge probleme na Vašem satu nastale svakodnevnim korišćenjem.
 
USLUGE
– Servisiranje sata (mehaničkih, automatik, kvarcnih) bilo da su ručni, džepni, budilnici ili zidni satovi
– Poliranje stakla, kućišta i metalnih narukvica
– Zamena i pravljenje svih vrsta stakala
– Zamena baterija Renata i Sony uz jednogodišnju garanciju
– Reparacija brojčanika
– Niklovanje i pozlata kućišta
– Fosforisanje kazaljki
– Zamena kaiševa (kožni, metalni, silikonski)
Na svaki sat koji je servisiran kod nas dajemo jednogodišnju pismenu garanciju.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti