CLUB ART 011

CLUB ART 011

je multifunkcionalni prostor, pogodan je za održavanje svih vrsta manifestacija. Prostor je površine 1400 metara kvadratnih, kapacitet sale iznosi 476 sedišta, raspolažemo scenskom rasvetom i kvalitetnim ozvučenjem JBL. Ambijent je izuzetno prijatan i odiše modernim linijama.
 
 
Club Art 011  nudi Vam ambijent u kojem je biste uživali u vašoj igri! 10 Sony 3, udobne fotelje, brza usluga i popularne cene pića i sve to uz mogućnost ( besplatnih ) rezervacija.
 
 
Art 011 PC & Cafe club je prava oaza za gamere svih preferenci, bilo da voliš da pod palčevima osetiš džojped, dugme od miša ili kredu od taka. U lepo skockanom ambijentu čekaju napucane makine za napucavanje u mreži ili letenje po netu, pa red PS trojki na kojima se ceo dan vrti PES, a odmah pored je i stoni fudbal – pa kom obojci, tom kopačke!
 
 
Bilijar, za razliku od većine sportova, koristi relativno malo fizičkih resursa našeg tela. U fokusu je zamah dominantne ruke, kod dešnjaka desne i obrnuto. Trudimo se da nam udarci budu konstantni i da kretanje zadnje ruke bude, shodno tome, što stalnije da bi rezultati naših aktivnosti bili predvidljiviji.
 
Multifunkcionalni prostor, pogodan je za održavanje svih vrsta manifestacija:
 
Priredbi
Promocija i prezentacija
Predavanja i tribina
Plesnih, folklornih, muzičkih i scenskih sadršaja
Tematskih skupova i tim bildinga
Svirki 
Radionica
Dečijih rođendana i animacija
    
 
Neke od dosadašnjih manifestacija:
 
Dečija i večernja pozorišna scena, humanitarne večeri, večeri stand up komedije, koncerti baletskih škola i kulturno-umetničkih društava, festivali (internacionalni festival hip-hop- a, festival animiranog filma, festival domaćih igranih serija) i dr.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti