Edukativni centar Skyline Academy

Edukativni centar Skyline Academy

Edukativni centar Skyline Academy je mesto na kojem ste uvek dobrodošli, mesto gde rade ljudi koji vole svoj posao, koji Vas znaju saslušati, koji će znati odgovoriti na Vaša pitanja, naći rešenja za Vaše potrebe i koji će svoj rad planirati u skladu sa Vašim sugestijama.

 

Naš nastavni plan i program zasniva se na radu u malim grupama što omogućava veću posvećenost svakom polazniku ponaosob, pri čemu uspevamo da upoznamo njegove interese i pratimo napredovanja. Časove vode kvalitetni predavači, sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću koji će Vam na praktičan način približiti neophodna znanja i veštine koje će Vam omogućiti da napredujete.

 

 

Škola računara
U prijatnom ambijentu naše škole uspešno organizujemo kurseve računara koji su osmišljeni tako da svi polaznici za kratko vreme dobiju sva adekvatna znanja za optimalan rad na računaru. Naš stručni tim čine kvalitetni predavači, sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću koji će Vam na praktičan način približiti neophodna znanja i veštine koje će Vam omogućiti da napredujete.

 

 

Škola stranih jezika
Dobro je poznata poslovica „Koliko jezika znaš, toliko vrediš!“ Strani jezici su naša budućnost, a njihovo poznavanje čini savremenog čoveka još vrednijim. Škola stranih jezika Skyline Academy nudi Vam mogućnost da napravite pomak i da na zanimljiv, pristupačan i savremen način naučite omiljeni strani jezik.

 

 

Kurs kozmetike
Kurs kozmetike u okviru našeg edukativnog centra je poseban vid edukacije za sve one koji žele da nauče ovaj specifičan zanat. Naš cilj je da Vam, uz pomoć kvalitetnih predavača, sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću, na praktičan način približimo osnove struke i da Vam omogućimo neophodno znanje i veštine koje će Vam pomoći da napredujete.

 

Kako bi odgovorili na sve zahteve polaznika, nudimo Vam fleksibilne programe, u skladu sa Vašim obavezama i potrebama:

– Masaža
– Depilacija
– Pedikir
– Manikir
– Tretmani lica

 

Želja nam je da stvorimo odnos dugoročnog poverenja i sklopimo prijateljstva koja će trajati i nakon ostvarenja Vašeg cilja. Stečeno znanje je Vaše ulaganje u buducnost koja za Vas neće imati granice.
Na Vama je samo da odaberete kurs prema željama i potrebama. Sve ostalo je naša briga!

 

Budite deo našeg tima – its okay to be smart!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti