Etno restoran Zlatar

Etno restoran Zlatar

Restoran Zlatar otvoren je 1985. godine. Vlasništvo je porodice Popović, poreklom iz Mileševe, ispod planine Zlatar.

 

Restoran je prepoznatljiv po domaćoj kuhinji i zavičajnim specijalitetima. Zahvaljujući dobroj kuhinji, vrhunskoj usluzi i ljubaznom osoblju, ovaj restoran je stekao stalne goste i postao jedan od vodećih u Beogradu.

 

Specifičnost ovog restorana je što se sir, kajmak, pršuta, heljda, jagnjeće, jareće i teleće meso, svakodnevno dopremaju u restoran iz Zlatarskog kraja.

 

 

U prijatnom ambijentu, uz naše specijalitete, atmosferu će Vam dodatno ulepšati prelepi zvuci tamburaša.  Svake večeri, svih sedam dana u nedelji od 20:00h-01:00h zabavlja Vas jedan od sedam vrhunskih tamburaških orkestara.

 

Nudimo Vam mogućnost organizovanja:

 

– poslovnih, porodičnih i svečanih ručkova i večera
– raznih koktela
– svadbi, rođendana i krštenja
– godišnjica, matura i jubileja
– promocija

 

Kapacitet restorana

 

Raspolažemo degustacinom salom od 20 mesta u kojoj ćete moći da degustirate bogate ukuse Rakije Zlatar.
Svečana sala – 90 mesta
Zimsko – letnja bašta – 70 mesta

 

Posedujemo sopstveni parking uz prisustvo čuvara.

 

 

MENI

 

Meni restorana obuhvata veliki izbor jela domaće srpske kuhinje: predjela, čorbi, pečenja ispod sača, jela sa roštilja na ćumur, jela po porudžbini, raznovrsnih salata i poslastica.Specijaliteti etno restorana Zlatar su: pita od heljde, zlatarski sir, šurena jaretina u mleku, jagnjetina ispod sača, zlatarski ražanj, zlatarska trpeza i mnogo drugih jela, pravljenih od izvornih namirnica iz zlatarskog kraja.

 

Nudimo Vam veliki izbor domaćih voćnih rakija sopstvene proizvodnje (rakije od šljive požegače, divlje kruške, kajsije, dunje, maline, kupine, jagode, višnje, trešnje, drenjine, borovnice, banane, dinje, jabuke, divlje jabuke, loze tamjanike… ). U našoj ponudi su i specijalne vrste rakija: Medovača (rakija od meda); Medovina (rakija sa medom); Orahovača, Kantarionka, klekovača, lincura i nanovača. Takođe, rakije „barruque“ i to: šljiva požegača, dunja i divlja jabuka (odležale u hrastovim buradima), kao i kajsija i divlja kruška (odležale u belom jeasenu).

 

 

Trenutno, u našim proizvodnim pogonima, proizvodimo preko 30 vrsta rakija pod sopstvenom zaštićenom robnom markom „RAKIJA ZLATAR“, i to na tradicionalan način po recepturi čuvenih zlatarskih majstora  od 100% – tnog voća. U našem restoranu možete degustirati, a ukoliko želite i kupiti, našu rakiju vrhunskog kvaliteta u dizajniranoj kartonskoj i drvenoj ambalaži.

 

restoran-zlatar-profil-4

 

Više o našim rakijama možete videti na sajtu www.rakijazlatar.com, e-mail adresa: info@rakijazlatar.com

 

Iz našeg asortimana posebno izdavajamo Potencijal rakiju od loze Tamjanika sa lekovitim biljem.

 

Posetite nas, a mi ćemo Vam pružiti jedinstevni ugodjaj – specijalitete vrhunskog kvaliteta u originalnom etno ambijentu i po veoma pristupačnim cenama. I sve to uz prijatne zvuke akustične muzike naših tamburaša.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti