Extreme kids

Extreme kids

 

Igraonica – rođendaonica „Extreme kids“ uspešno posluje već 12 godina. Nalazimo se u centru grada – Stari grad, Dorćol, u ulici Venizelosova br. 21, na II i III nivou. Bavimo se organizacijom proslava dečjih rođendana, dnevnim čuvanjem dece, a od pre godinu dana smo i akreditovana Predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Dečji vrtić ima kapacitet prijema do 80 dece, uzrasta od 1 godine do predškolskog uzrasta.

 

 

Naš tim čini kvalifikovani kadar: Medicinska sesta, medicinska sestra-vaspitač, vaspitači, stručni saradnici- pedagog i psiholog i spoljni saradnici- logoped, profesori fizičkog vaspitanja i obrazovanja, profesorka ruskog i engleskog jezika i instruktori plesa.

 

U našoj igraonici, rođendaonici i dečjem vrtiću deca i roditelji mogu zadovoljiti svoje potrebe za igrom učenjem i razvojem.

 

Kroz svoj rad u dečjem vrtiću mi promovišemo prava, interese i dobrobit dece. Naš stručni tim podstiče razvoj kapaciteta svakog deteta.

 

 

U našoj igraonici deca mogu da kvalitetno provedu svoje vreme uz bogat i raznovrstan sadržaj i aktivnosti.
U našoj rodjendaonici roditelji mogu da proslave dečji rođendan u prijatnom, veselom ambijentu uz veliki izabor sadržaja i aktivnosti organizovanih od strane animatora.

 

Preporuka naše „Extreme kids“ igraonice, rodjendaonice i dečjeg vrtića je kvalitet aktivnosti, materijala, prostora i stručnog kadra, koji deca i roditelji prepoznaju i zato nam uvek rado dolaze.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti