Fit in – Zastakljivanje terasa

Fit in – Zastakljivanje terasa

Fit in u svojoj ponudi ima sva rešenja za eksterijer i enterijer. Kompletna izrada letnjih i zimskih bašti restorana (konstrukcija, podovi, krovne konstrukcije, zastakljivanje sa sistemima sa i bez prekida termičkog mosta,) zaštite od sunca i padavina (klizni stakleni krov, pokretne konstrukcije, pergole), staklo u enterijeru (staklena vrata, staklene pregrade, kancelarijske staklene pregrade, staklene ograde, staklene stepenice, oblaganje zidova staklom, pokretni stakleni zidovi…).

 

Fit in je preduzeće čija je oblast delovanja projektovanje, proizvodnja i ugradnja svih vrsta aluminijumskih, staklenih i PVC konstrukcija, sa posebnim akcentom na zastakljivanje terasa.

 

Fit in u svojoj ponudi ima sva rešenja kako za eksterijer, i enterijer. Kompletna izrada letnjih I zimskih bašti restorana (konstrukcija, podovi, krovne konstrukcije, zastakljivanje sa sistemima sa i bez prekida termičkog mosta,) zaštite od sunca I padavina (klizni stakleni krov, pokretne konstrukcije, pergole), staklo u enterijeru (staklenavrata, staklene pregrade, kancelarijske staklene pregrade, staklene ograde, staklene stepenice, oblaganje zidova staklom, pokretni stakleni zidovi…).

 

Zastakljivanje terasa klizno preklapajućim, kliznim, harmonika, kombi, podizno-kliznim, I drugim sistemima izdvoja nas je od drugih firmi. Fotografije naših referenci, govore vise od 1000 reči.

 

Sve na jednom mestu, uz poštovanje svih normi pri projektovanju, proizvodnji, montaži I servisu! Sve to BEZ DODATNIH TROŠKOVA, po sistemu ,,KLJUČ U RUKE’’!

 

Saradnja sa proizvođačima najkvalitetnijih repromaterijala u kombinaciji sa velikim iskustvom glavni su faktori koji nas čine prepoznatljivim na tržištu.

 

Našim klijentima nudimo i svu prateću opremu o čemu možete više saznati na stranici koja opisuje proizvode.

 

Lasersko uzimanje mera i odmeravanje vagresa , besplatne konsultacije pri izboru rešenja za konkretne probleme, definisanje detalja koji se tiču rokova izrade i obavljanja radova ugovorom, precizna izrada i montaža, opšivanje (limarski radovi), obrada špaletni (dovođenje do stanja pred gletovanje), garancija na obavljene radove i materijal, i besplatan servis za Vas u garantnom roku čine nas jedinstvenim na tržištu.

 

Saradnja sa renomiranim proizvođačima kao što su „Dorma“, „Hafele“ i „Vizyon“ (čiji smo zvanični predstavnici na našem tržištu) i ekspertiza koju posedujemo, garant su visokog kvaliteta i konkurentne cene naših proizvoda.

 

Naš tim inženjera Vam uvek stoji na raspolaganju sa ciljem pronalaženja optimalnog rešenja.

 

Zastakljivanje terasa klizno preklapajućim, kliznim, harmonika, kombi, podizno-kliznim, i drugim sistemima izdvoja nas je od drugih firmi.

 

Znanje i iskustvo u projektovanju i izvođenju čeličnih, aluminijumskih, staklenih i PVC konstrukcija, kao i poznavanje velikog broja sredstava zaštite od sunca, čini nas jedinstvenim na tržištu.

 

Konstantan razvoj i praćenje noviteta, u našoj oblasti delovanja, dovelo je do toga da su neki od najboljih svetskih proizvođača upravo nama ukazali svoje poverenje.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

Fit in - Zastakljivanje terasa, PVC, ALU stolarija Beograd, Klizno - preklapajući sistem ClaroFlex

PVC, ALU stolarija Beograd

Fit in - Zastakljivanje terasa, PVC, ALU stolarija Beograd, Klizno - preklapajući sistem ClaroFlex

Fit in - Zastakljivanje terasa, PVC, ALU stolarija Beograd, TodoCristal klizno preklapajući sistem

PVC, ALU stolarija Beograd

Fit in - Zastakljivanje terasa, PVC, ALU stolarija Beograd, TodoCristal klizno preklapajući sistem

Fit in - Zastakljivanje terasa, PVC, ALU stolarija Beograd, Vizyon klizno-preklapajući sistem

PVC, ALU stolarija Beograd

Fit in - Zastakljivanje terasa, PVC, ALU stolarija Beograd, Vizyon klizno-preklapajući sistem

Delatnosti