Kapetan Koča putuje

Kapetan Koča putuje

Kapetan Koča putuje – hit u Beogradu – etno pub u Skadarliji
Ukoliko nas do sada niste otkrili, a dopada vam se atmosfera kojom odiše Skadarlija, kao jedan od najstarijih delova Beograda, očuvana od davnina, koliko je to moguće, onda razmislite kakvo uživanje pruža etno pub u ovom okruženju.
Sve što treba zateći na jednom ovakvom mestu, očekuje vas u Skadarskoj br. 30. Pivnica, pub ili jednostavno “KOČA” pruža vam fantastičan užitak svakodnevno, do ranih jutarnjih sati uz živu muziku, pivarske kobasice, burgere, fish&chips, oso bucco, hleb koji se svakog jutra peče, ali i vrhunski roštilj, više vrsta piva, rakija i vina.
 
Spoj jedne etno priče sa prvim decenijama 21. veka nudi boemsku zabavu ne utičući na vaš ukus i potrebe, tako da možete komotno naručiti i neki od svetski poznatih koktela, obrok salata ili deserata, koje ste možda probali u sred Pariza. To je “KOČA”!
Unikatni enterijer, oslikan četkicom akademske slikarke čijim venama teče boemska krv, hrana o kojoj se priča, piće i muzika drže vas u najboljem raspoloženju sve do jutra. Ponosno tvrdimo da kada jednom uđete u našu pivnicu, postajete sastavni deo ove neverovatne priče.
Detalji koji vas okružuju u našem prostoru govore o tome da smo prostor radili sa željom da o nama pričate i svaki put se nanovo vraćate…
Hrana koja obiluje specijalitetima, unikatno domaće vino, pesma i karakteristična atmosfera su naši aduti!
Kapetanova đulad, pivarske kobasice, bečka šnicla, gulaš sa njokama, oso bucco (juneća potkolenica)… Obrok salate – cezar, grčka, kapreze, nica…Predjela, jela sa roštilja, riba, salate i kolači, a majstori svojih zanata stoje iza svakog tanjira koji narucite. Na skadarlijskoj kaldrmi, jedan ovakav pab nastao je iz potrebe da vam pružimo nezaboravne momente, a kako stvari stoje, tek otkrivamo da smo i više nego uspeli u tome.
Sve se ovo lako da proveriti, ali pazite, postaćete zavisni!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti