Kineska brza hrana Peng King

Kineska brza hrana Peng King

 
Kineska brza hrana Peng King nalazi se na adresi Beogradska 51 i nudi Vam mogućnost da uživate u kineskim specijalitetima u svakom trenutku.
 
U našoj ponudi nalazi se veliki izbor kineskih specijaliteta sa piletinom, teletinom i prasetinom spremljenih na mnogo načina: sa kikirikijem, indijskim orahom, bademom, šampinjonima, paprikom, brokolijem, feferonama, u soja sosu, kari sosu, slatko-kiselom sosu, sosu od ostriga, sečuan sosu, sa bambusom, u prezli sa čipsom od škampa, sa sedam začina… Takođe, svim ljubiteljima pikatne hrane nudimo vrhunsku kiselo-ljutu supu.
 
 
Za sve ljubitelje ribe i morskih plodova, brza hrana Peng King izdvaja brojne specijlitete koji će Vas oduševiti već pri prvom zalogaju: file oslića u raznim vrstama soseva (sečuan, tomato, kari), pohovane lignje u sečuan sosu, račići i dagnje u sečuan sosu. Kako bi upotpunili Vaš omiljeni obrok nudimo Vam veliki izbor priloga: beli pirinač, pirinač sa jajima, pirinač u kari sosu, pirinač sa jajima i povrćem, povrće u soja sosu, salata susam.
 
Iz naše ponude izdvajamo i pirinčane nudle sa povrćem, piletinom, svinjetinom i teletinom, kao i rolnice sa povrćem. Za sve ljubitelje slatkiša, tu je veliki izbor dezerata: pohovana banana, pohovani ananas, pohovana čokolada, pohovana jabuka i pohovani sladoled. Takođe, nudimo Vam veliki izbor pića: gazirani i negazirani sokovi, voda, kafa, ledeni čaj.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti